28. mei 2019
Wij zijn vol van de Andre Walker methode om krullen te knippen en van de Controlled Chaos producten om de krullen te perfectioneren. Maar wat vinden onze klanten? Je leest het hier!
15. mei 2019
Krul is krul? Zeker niet! De behandeling van jouw krulhaar wordt aangepast op het type krul dat jij hebt. Benieuwd welk type krul jij hebt? In deze blog kom je erachter!
15. mei 2019
Krullen knippen en verzorgen is een vak apart! Omdat wij ieders haar optimaal resultaat willen bereiken, zijn wij daarom gespecialiseerd in een bijzondere techniek voor krullend haar. Lees hier het verhaal van Marlies!
15. april 2019
Dit is iets wat geen ander product kan!” Olaplex belooft: "Ga dieper dan de buitenkant met het enige salon systeem dat gebroken haarverbindingen herstelt.” Je denkt misschien: tuurlijk, eerst zien, dan geloven. Nou, dat dachten wij ook toen Olaplex gelanceerd werd op de markt! Als het product écht zou doen wat het zegt, schept dat vele mogelijkheden voor ons als kapper en voor jullie als klant.
29. maart 2019
Graag wil ik (Marlies) jullie het verhaal vertellen hoe we tot de keuze zijn gekomen om ons te specialiseren in haar-en hoofhuid problemen. Ik ben, zoals sommigen weten, bekend met psoriasis op mijn eigen hoofdhuid. Hoe irritant is het om constant over je schouder te kijken of je geen schilfers ziet?! Ik draag graag zwarte kleding. Nou, die schilders zie je op deze kleur helemaal snel. Ik werd daar behoorlijk onzeker van. Een kapster met schilfers op haar kleding, dat voelt niet oké.
04. maart 2019
Nu de terrasjes weer open zijn en de dikke winterjassen de kast in gaan, merken we dat de lente begint te kriebelen. Ben jij ook al aan het dagdromen over je nieuwe coupe en haarkleur voor dit voorjaar? Houd deze blog dan in je achterhoofd!