Glanzender, gezonder en veerkrachtiger haar na één behandeling?

 Laat je verbazen door de Olaplex Herstelbehandeling!

Nu ook te gebruiken voor thuis! 

 

 

Waarom een herstelbehandeling?  

Om je haren alvast voor te bereiden als je op vakantie gaat wordt Olaplex preventief ingezet en probeer je in combinatie met de juiste producten zoveel mogelijk schade te voorkomen.

 

Deze manier heeft onze voorkeur onder het mom, beter voorkomen als genezen.

 

De kwaliteit van je haren neemt af als gevolg van bijvoorbeeld:

  • Kleuren;
  • Blonderen;
  • Thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang;
  • Zon en zee;
  • Chloorwater;
  • Onvoorzichtig borstelen beschadigen je haren.
  • Permanentbehandelingen

Door al deze invloeden beschadigen de zwavelverbindingen aan de binnenkant van het haar. Met de Olaplex Herstelbehandeling krijgen je haren een zeer intensieve boost van binnenuit. Het resultaat?  sterk, veerkrachtig en glanzend haren, die zover als mogelijk zijn hersteld!  

 

Herstellen vanuit huis:  

Olaplex heeft voor de liefhebbers een herstelbehandeling ontworpen voor thuis. Binnen 2 stappen herstel jij je beschadigde haar, voedt jij je haren intensief en krijg je weer een mooie glans. De herstelbehandeling voor thuis bestaat uit 2 producten. De No.0 en No. 3. Samen verkrijgbaar in onze salon!  

 

Hoe gebruik ik de olaplex herstelbehandeling voor thuis?  

Was het haar 2x met een goede shampoo. Maak het haar handdoek droog en verdeel je haar in 3 of meerdere segmenten. Verdeel de No.0 over alle segmenten. Zorg dat alle segmenten volledig zijn verzadigd. Kam het haar voorzichtig met een grove kam door en laat dit 10 minuten intrekken. Let op niet uitspoelen! Verdeel vervolgens de No.3 over de segmenten heen, per segment gebruik je ongeveer een 2 euro munt.

 

De inwerktijd:

De inwerktijd is minimaal 10 minuten maar hoe langer hoe beter, je zou met de nummer 0 en/of de nummer  3  zelfs een nachtje mogen slapen. Dan was je het de ochtend erna uit. Wanneer je de nummer 3 uitspoelt was het wederom 2 keer. Sluit af met een conditioner en breng de rest van je verzorging zoals een UV beschermende spray of een leave- in product aan en jouw haar voelt aan als nieuw!  

 

Olaplex vervangt niet je masker en conditioner maar werkt ermee samen:

Wat belangrijk is om te weten als je Olaplex gaat gebruiken dat je thuis de op jouw haar afgestemde producten die vocht en voeding aan het haar toevoegen wel blijft gebruiken. Olaplex vervangt deze producten niet maar werkt ermee samen om het haar in balans te brengen. Deze producten zullen per moment aangepast moeten worden, je haren hebben per periode in het jaar namelijk andere aandacht nodig. Denk er bijvoorbeeld aan dat je in de zomer een UV-beschermer toevoegt aan je producten thuis en ga je in de zon een haarspray met factor. Om zo je haren zo optimaal als mogelijk in conditie te houden.

 

Vakantie tip:

Heb je geen zin om de nummer 3 aan het einde van de dag aan te brengen?

Was dan de ochtend voordat je naar het strand of zwembad gaat een keer je haren en breng de nummer 3 aan. Laat deze zo lang mogelijk in je haren zitten. Is je haar opgedroogd terwijl de nummer 3 erin zit spray dan de factor 30 spray over de haren heen. Worden je haren nat door de zee of het zwembad dan heeft de Olaplex zijn inwerktijd zeker gehad. 

Denk er wel aan je factor 30 spray regelmatig aan te brengen als je de hele dag in de zon verblijft! Als je je huid weer met de factor gaat beschermen neem je de haren meteen ook mee. Dat is wel zo makkelijk!

 

 

 

Wat kost de herstelbehandeling voor thuis?

De olaplex nr 0.0 en olaplex nr 3 kosten per product €32,50,-

Het voordeel met de producten is dat je deze vaker kunt gebruiken.

 

 

Let op:

De olaplex herstelbehandeling in de salon is krachtiger dan de producten thuis. Wij adviseren daarom ook zeker 2x per jaar de herstelbehandeling in de salon te doen. de prijs van de salon behandeling is €62.50