Ervaringen van krullenbollen

Wij weten als geen ander hoe lastig het hebben en houden van een mooie bos krullen kan zijn. Gelukkig hebben wij een fantastische knipmethode en producten ontdekt, die écht het verschil maken! Maar ga vooral af op de ervaringen van de dames die je voor gingen. Zij zijn de echte krulexperts en vertellen jou wat de CC1 knipmethode en producten van Curls Control voor hun krullen hebben betekend!

 Review van Verona

"Ik ben erg tevreden over het resultaat van het knippen in combinatie met het gebruik van de producten van Curls control. Na deze behandeling heb ik hele mooie krullen en geen pluizig haar meer! Dat is voor mij heel belangrijk! Daarbij heeft mijn haar een mooie glans die dagenlang aanhoudt. Ik laat mijn haar in de buitenlucht drogen. 's Morgens vernevelen met de verdunde moisturizer en ik ben weer klaar voor de nieuwe dag. Kortom een heel mooi effect! Ik ben fan!"

 

Review van Linda

"Ik ben heel blij met de manier waarop Marlies mijn krullen heeft geknipt. De lengte is behouden en mijn krullen vallen veel beter. Ik vind het vooral fijn dat mijn haar veel minder pluist. Volgens de instructies zou ik mijn haar één keer per week hoeven te wassen, maar ik vind het zelf fijner om dat twee keer in de week te doen. Mijn haar is lang en zwaar en de krullen zitten op z’n mooist nadat het is gewassen. Ik heb nu wel iets langer de tijd nodig om mijn haar te wassen en te verzorgen, maar dat vind ik geen probleem. Ik zou deze knipbehandeling en producten iedereen met krullen kunnen aanraden!"

 

Review van Mariëtte

"Super blij met m'n "nieuwe" krullen en dat had ik niet verwacht, want eigenlijk zat mijn haar al hartstikke goed! Maar ja, als Marlies dan krullenkapster is geworden, dan wil je toch een keer die nieuwe techniek ervaren. Al zeg ik het zelf: het resultaat is super! Ik ben er heel blij mee, nu echt geen pluis meer, wel veel meer en nog mooiere krullen."

 

Review van Ingrid

‘Oh jij hebt krullen, dat is zo makkelijk.’ "Dit wordt vaak tegen mij gezegd. Krullen heb ik inderdaad, maar makkelijk? Nee, niet echt. De laatste anderhalf jaar gebruik ik naar volle tevredenheid Olaplex. Hierdoor is mijn haarkwaliteit al erg verbeterd, maar ik was toch nog niet helemaal tevreden. Er waren nog steeds plukken die niet goed vielen en ik had regelmatig pluishaar. Tot ik in april werd geknipt volgens de CC1 methode en de producten van Curls control ging gebruiken! Er gaat een wereld voor mij open! De probleemzones van mijn kapsel zijn geheel verdwenen! Sinds de knipbeurt zit mijn haar echt perfect. Ik gebruik de shampoo, de moisturizer én de curl crème op de manier die voor mijn haar geschikt is. Ik laat het na het wassen gewoon door de lucht drogen. Iedere ochtend even beetje van de selfmade spray erover en mijn haar krult zo mooi en word ook veel minder snel vet. Kortom: ik ben heel erg blij met mijn nieuwe krullencoupe en wil nooit meer anders geknipt worden dan op deze manier in combinatie met de fantastische producten van Curls control.!"

 

Hebben jij een bos krullen en wil je die letterlijk een boost geven? Dan is onze speciale krulbehandeling iets voor jou!

Lees hier meer over de techniek en onze tarieven!