Team Arachne 

Al heel wat jaren werken wij met veel plezier met elkaar samen. Door het jaarlijks volgen van diverse cursussen blijven we op de hoogte van de meest actuele haartrends. Jouw wens en onze kennis wordt samen het mooiste resultaat.

We hopen je snel te ontmoeten in onze salon!

 

Hallo, ik ben Marlies. Oktober 1974 nam mijn moeder Kapsalon Arachne over van de voormalige eigenaresse. Op dat moment was ik 7 maanden oud. Ik groeide letterlijk op in de kapsalon; wij woonden in hetzelfde pand. Ik vond het prachtig om de restjes koffie van de klanten stiekem op te drinken, in een hoekje schuin naar mijn moeder te kijken en alles na te doen op mijn pop. Mijn passie voor het vak is geboren in mijn jeugd. Ik heb ooit nog getwijfeld, want politieagent vond ik ook wel wat. Nu met 2 volwassen zoons heb ik dat een aantal jaren thuis beoefent ;-)

 

Ik ben het vak eerst in andere salons gaan leren voordat ik bij mijn moeder ging werken. Dat was beter, want ik was behoorlijk eigenwijs.

1 september 1992 had ik het wel gezien en wilde ik graag het team van Arachne versterken. Ik ging in dienst bij mijn moeder. Minder eigenwijs was ik nog niet en tot de dag van vandaag heb ik respect voor mijn moeder en haar geduld. Eenmaal werkzaam bij Arachne heb ik mijn heren papieren gehaald en Dameskapsalon Arachne werd Dames- en Herenkapsalon Arachne.

 

Nadat onze oudste zoon geboren was en ik wist hoe het was om moeder te zijn, ben ik in januari 1999 mede-eigenaar geworden van Arachne. Mijn moeder en ik verdeelden de taken. Ineens werd ik ook werkgever in plaats van collega. In klein stapjes ben ik deze rol in gaan vullen. Oktober 2014 was het tijd voor mijn moeder om andere dingen op te pakken, zoals vrijwilliger worden in Hospice de Margriet, oppassen op mijn nichtje en neefje en lekker alles op het gemakje doen. Het plan werd in werking gezet. Op 1 april 2015 gingen we samen naar de Kamer van Koophandel en werd Arachne op mijn naam gezet. Nu al 6 jaren later, wat ben ik trots op het team, mij gevolgd met de nieuwe ideeën die ik had!

 

Mijn passie is mijn werk, hoe rijk is dat? Ik hoop je eens te ontmoeten in onze gezellige salon! 

 

 

Hallo, ik ben Ingrid, getrouwd en heb twee leuke zoons gekregen. Als klein kind wilde ik maar één ding en dat was kapster worden. Ik ben na de kappersschool gelijk bij Arachne gaan werken. Ik startte 1 september 1987, dat is heel wat jaartjes geleden! Ik werk er nog steeds met heel veel plezier. In deze lange tijd hebben we al meerdere generaties van dezelfde familie op de stoel gehad. Zo leuk!

 

Wat mijn werk zo bijzonder maakt, is dat je met mensen omgaat en het heel creatief en gevarieerd is. Samen met de leukste collega’s doen we ons best om iedereen een heerlijk relaxmomentje te geven en weer blij de deur uit te laten gaan! 

Hallo, ik ben Nanda en al sinds 1 januari 1995 werkzaam bij Kapsalon Arachne. Ik ben getrouwd, heb een dochter van 23 en ben vaak op pad met mijn hond.

 

Bij ons in de kapsalon is het altijd gezellig en heerst er een ongedwongen sfeer waar aandacht voor de klant voorop staat. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken en iedereen weer van mooi haar te mogen voorzien, zodat ze weer tevreden en blij de deur uitgaan. We hebben een superleuk team en doen regelmatig cursussen zodat we met z'n allen up to date blijven.

 

Na zoveel jaar beoefen ik mijn vak nog steeds met heel veel liefde en plezier en hoop ik er nog een aantal jaartjes aan vast te plakken!

 

Hallo, ik ben Marja en ben sinds 1 oktober 1999 werkzaam bij Kapsalon Arachne . Ik werk met veel plezier en dit is voor het grootste deel te danken aan de gezellige sfeer die wij als team en met onze klanten maken.

 

Van jongs af aan wilde ik al mensen aandacht geven en blij maken met een mooi kapsel. Omdat er steeds vaker mensen met huidklachten zijn, heb ik mij sinds een paar jaar gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen Ik vind het heel fijn om ook deze groep mensen te kunnen voorzien van en passend advies. Deze extra dimensie houdt het vak voor mij interessant!

 

Hallo, ik ben Esther en sinds 1 september 2003 werk ik bij Kapsalon Arachne. Als 15- jarige leerling ben ik hier binnengekomen en nu zoveel jaren later nooit meer weggegaan. Het blijft leuk dat de klanten van toen, die nog steeds in de salon komen, mij hebben zien groeien van leerling tot volwaardig kapster in al die jaren.

 

Inmiddels ben ik getrouwd en twee lieve dochters verder, die zelf ook graag in de kapsalon komen spelen en hun haren laten doen. 

 

De gezelligheid van het oude Ambacht, de sfeer in de kapsalon, de lieve en prettige collega’s en klanten waarmee ik mag werken, maken het zo leuk om hier drie dagen in de week te zijn!

 

Ik hoop je eens in onze salon te verwelkomen!

  

 

Hallo, ik ben Melanie en ben hier begonnen door het lopen van stage voor mijn opleiding. Na deze periode is mij een contract aangeboden en sinds 1 september 2015 inmiddels  in dienst bij Arachne.

 

Het leukste van mijn werk vind ik de hechte band die ik heb met mijn collega’s, het fijne contact met de klanten en de afwisselende behandelingen. Het geeft altijd weer een voldaan gevoel als de klanten mooi en tevreden de deur uitgaan.

 

Ik heb mij gespecialiseerd in haar-en hoofdhuidproblemen en krullen knippen. Het kleuren  met de modernste technieken zijn mij op het lijf geschreven. In mijn vrije tijd probeer ik van alles met mijn eigen haar uit. Haar is mijn hobby!