Wil jij ook de kwaliteit van je haar verbeteren?

De kwaliteit van je haren kan in de loop der tijd verminderen, waardoor het minder glanst, pluist, klit en dunner wordt.

 

Dat kan gebeuren door de volgende oorzaken:

 • Kleuren;
 • Blonderen;
 • Thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang;
 • Zon en zee;
 • Chloorwater;
 • Onvoorzichtig borstelen beschadigen je haren.

Het is belangrijk dat je je haren van binnenuit herstelt, zeker als je de haren kleurt en/of een permanente omvorming erin hebt. Wij hebben verschillende merken in de salon om het haar van binnenuit te herstellen.

 

Sinds een aantal jaren zijn er producten op de markt die de wereld van haar hebben veranderd. Het is nu écht mogelijk om haar vanuit binnenuit te herstellen. In onze salon werken we met Olaplex en Jean Paul Myne

 

Welk product we gebruiken, bepalen we nadat we jouw haren hebben gezien en gevoeld en weten wat jouw haarwensen zijn. Wees niet bang dat deze behandeling jouw haar slapper zal maken, zoals een masker bijvoorbeeld kan doen. We kijken per individu hoeveel vocht en voeding het haar nodig heeft. 

 

Ons advies:

 1. Start met een herstelbehandeling (bekijk hieronder onze startaanbieding);
 2. Gebruik daarna thuis de bijbehorende persoonlijke geadviseerde vochthoudende en voedende producten;
 3. Kom je weer kleuren? Dan voegen wij een supplement Olaplex of Jean Paul Myne toe aan de kleursubstantie. Zo voorkomen we dat de haarkwaliteit achteruitgaat als er gekleurd wordt
 Je kunt de herstelbehandeling meerdere keren doen als je voelt dat de kwaliteit van je haar weer achteruit gaat. Bijvoorbeeld na een zonvakantie of als je binnenkort een grote kleurverandering zou willen. 

(VIDEO) Olaplex herstelbehandeling

Een mooie aanbieding om mee te starten!

Behandel jouw haren als een pro!

 

Een herstelbehandeling inclusief  5 persoonlijk op jouw haren afgestemde Alcina producten.


     Van € 148,- nu voor € 135,- 


Dit is incl. 5 producten die je meekrijgt naar huis om het resultaat zo lang als mogelijk is vast te houden.


Met deze aanbieding krijg je een Olaplex of Jean Paul Myne behandeling bij ons in de salon. We geven je eerst uitleg over wat er tijdens deze behandeling gebeurt binnenin het haar. Daarnaast adviseren we wat jij thuis het beste kunt doen om de haren zo gezond mogelijk te houden en wat je beter niet kan doen tijdens de verzorging van je haar.

 

Na de herstelbehandeling wordt het haar verzorgd met de persoonlijk geadviseerde producten van Alcina. Je gaat met mooie in model gedroogde haren weer naar huis.


De 5 producten van Alcina en Olaplex  die persoonlijk op jouw wensen worden afgestemd: 

 • Shampoo
 • Conditioner of een masker
 • Vochtigheidsspray of  Hyaluronspray
 • Locken emulsie
 • Olaplex no 3.