Wil jij ook de kwaliteit van je haar verbeteren?

 

Is jouw haar gaan pluizen, klitten minder gaan krullen en glanzen? Dan is het tijd voor Olaplex!

 

Olaplex wordt gezien als een technologische doorbraak in de cosmetische industrie voor al deze problemen. Het is een middel dat belooft het haar op structurele wijze te beschermen tegen en te herstellen van schadelijke reacties.

 

De kwaliteit van je haren neemt af als gevolg van bijvoorbeeld:

 • Kleuren;
 • Blonderen;
 • Thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang;
 • Zon en zee;
 • Chloorwater;
 • Onvoorzichtig borstelen beschadigen je haren.
 • permanentbehandelingen

 

Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar. Sterren zoals Cameron Diaz, Emma Stone en Jennifer Lopez zijn grote fans van Olaplex. Het hoofdbestanddeel van Olaplex, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, is namelijk in staat om gebroken zwavelbruggen in het haar te vinden en deze weer met elkaar te verbinden. De zwavelverbindingen keren daardoor weer terug naar hun oorspronkelijke staat. Dus ook als jij bijvoorbeeld je krullen kwijt bent, zullen die weer terugkeren na een Olaplex behandeling. Net als dat de glans, het pluizen en klitten meteen verbeterd en je haar  weer dikker aanvoelt direct na de herstel behandeling.

 

We zullen je de verdere scheikundeles besparen, maar het is goed om te weten dat Olaplex dus echt (belooft) je beschadigde haar op een structurele manier aan te pakken! Het bestaat uit een drie stappen systeem.

 

De eerste twee stappen worden gedaan bij ons in de salon. deze behandeling is te zien op onderstaande video.  De derde stap is een thuisbehandeling de nummer 3 die zorgt dat het resultaat van onze salon behandeling zo lang als mogelijk is behouden blijft. Dit kan uiteraard alleen in samenwerking met jouw als je thuis de geadviseerde producten gebruikt zoals besproken in de salon.

 

Welk producten je thuis in combinatie met de Olaplex nummer 3  gaat gebruiken, bepalen we nadat we jouw haren hebben gezien en gevoeld en weten wat jouw haarwensen zijn. We kijken per persoon hoeveel vocht en voeding het haar nodig heeft en richten daar ons advies op, zodat jouw haar stap voor stap gaat verbeteren van kwaliteit.

 

Ons advies:

 1. Start met een herstelbehandeling 
 2. Gebruik daarna thuis de Olaplex nummer 3 en de persoonlijke geadviseerde vochthoudende en voedende producten;
 3. Kom je weer kleuren? Dan voegen wij een supplement Olaplex toe aan de kleursubstantie. Zo voorkomen we dat de haarkwaliteit achteruitgaat als er gekleurd wordt
 Je kunt de herstelbehandeling  één keer per 3 à 4 maanden doen,  als je voelt dat de kwaliteit van je haar weer achteruit gaat. Bijvoorbeeld voor en na een zonvakantie of als je binnenkort een grote kleurverandering zou willen. 

Prijzen

 • Olaplex Herstelbehandeling incl. eenvoudig drogen en no. 3 voor thuis:  € 92,00
 • Olaplex Herstelbehandeling incl. eenvoudig drogen: € 62,50
 • Olaplex bij kleurbehandeling: (tot 3.75 ml)  € 17,-
 • Olaplex Nr. 3 voor thuis: 100 ml €32,50    

(VIDEO) Olaplex herstelbehandeling bij Kapsalon Arachne