Schilfers

Constant over je schouder kijken of je ze weer ziet op je kleding. Schilfers. Een gevoel van schaamte omdat je het er zelf niet zo fris eruit vindt zien. En je had vanmorgen nog wel je haren twee keer gewassen... 

 

Bij Kapsalon Arachne is het écht niet nodig om je te schamen als je in de salon komt! Wij zijn een gespecialiseerde salon en al onze kapsters vinden schilfers de normaalste zaak van de wereld. Heb je problemen met je schilfers, maak dan een afspraak voor een advies op maat.


De behandeling bij schilfers

Als Kapsalon Arachne jouw klacht mag behandelen, beginnen we met een uitgebreide intake. De eerste afspraak duurt in totaal zo’n 75 minuten. We bespreken je probleem en analyseren daarna je hoofdhuid met een mediscope. Daarna krijg je een wasbehandeling met een product dat is toegespitst op jouw klacht. Vaak merk je na deze eerste behandeling al verbetering!

 

Als je de producten aanschaft, krijg je deze behandeling (á €32.50) van ons cadeau! Kapsalon Arachne neemt haar- en hoofdhuidproblemen ontzettend serieus en vindt nazorg erg belangrijk. Daarom nemen we na twee weken altijd contact op met de klant om te vragen hoe het gaat. 


Mediceuticals

Het Amerikaanse merk Mediceuticals Laboratories ontwikkelt dermatologische producten voor een scala aan haar- en hoofdhuidproblemen. De producten mogen alleen worden verkocht door gecertificeerde partners, die zijn getraind om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

 

Vrij van sulfaat en parabenen
Een bijkomend voordeel van de Mediceuticals producten, is dat zij géén parabenen en sulfaat bevatten. Hierdoor blijft de vochtbalans van je haar beter in tact, vervaagt je haarkleur minder snel én wordt de hoofdhuid minder snel geïrriteerd. 


Wat zijn schilfers?

Huidschilfers zijn afgestoten lagen van de opperhuid. Dit proces is heel normaal en zelfs nodig om je huid in goede conditie te houden. Het gebeurt de hele dag door en je merkt er meestal niets van.

 

Wanneer er echter sprake is van een ontsteking, wordt de hoornlaag van de huid versneld afgestoten. Echt met laagjes tegelijk; dat zijn de bekende huidschilfers. 

 

Er zijn verschillende vormen van schilfering. Van lichte, witte vlokken tot dikke geel-bruine vettige schilfering. 

 


(VIDEO) We vertellen over de behandeling bij haar- en hoofdhuidproblemen