24. maart 2020
Beste Salonbezoeker, Zoals sommigen van jullie misschien al hebben gehoord moet ook helaas onze kapsalon, na 46 jaar in bedrijf, tijdelijk sluiten. Enerzijds enorm treurig maar ook zeker begrijpelijk in deze tijden. We hopen natuurlijk dat deze crisis snel voorbijgaat en dat wij iedereen gezond en wel weer kunnen verwelkomen in onze Salon Arachne. Voor nu zijn tot en met 25 april alle afspraken die stonden, vervallen! Wil je op de hoogte blijven over het verloop na 25 april, dan zijn wij te...
19. januari 2020
Ontzettend leuk alle reacties die ik heb ontvangen nadat ik als Vlaardinger van de week in de krant stond.😃 Een prachtig stuk geschreven door Dappere Britt in Groot Vlaardingen over het ontstaan van mijn passie voor het prachtige vak kapper, de volledige overname van Arachne van mijn moeder en waar we nu voor staan als bedrijf.
07. januari 2020
Het complete team gespecialiseerd in natuurlijk krullend haar
19. november 2019
Nou geen twijfel de herfst is er echt weer, wat gebeurt er dan met mijn huid en mijn haar? De verwarming staat weer aan en de blaadjes vallen van de bomen, het liefst wil je onder je dekentje met een mok thee of bij de haard met en glaasje wijn. Helaas is dat het startsein van haaruitval, het haar word statisch en je huid reageert door droog te worden. Extra aandacht voor je huid en haar is daarom van groot belang. Ieder jaar verlies je in het na- en voorjaar door de verandering van het seizoen...
28. mei 2019
Wij zijn vol van de Andre Walker methode om krullen te knippen en van de Controlled Chaos producten om de krullen te perfectioneren. Maar wat vinden onze klanten? Je leest het hier!
15. mei 2019
Krul is krul? Zeker niet! De behandeling van jouw krulhaar wordt aangepast op het type krul dat jij hebt. Benieuwd welk type krul jij hebt? In deze blog kom je erachter!
15. mei 2019
Krullen knippen en verzorgen is een vak apart! Omdat wij ieders haar optimaal resultaat willen bereiken, zijn wij daarom gespecialiseerd in een bijzondere techniek voor krullend haar. Lees hier het verhaal van Marlies!
15. april 2019
Dit is iets wat geen ander product kan!” Olaplex belooft: "Ga dieper dan de buitenkant met het enige salon systeem dat gebroken haarverbindingen herstelt.” Je denkt misschien: tuurlijk, eerst zien, dan geloven. Nou, dat dachten wij ook toen Olaplex gelanceerd werd op de markt! Als het product écht zou doen wat het zegt, schept dat vele mogelijkheden voor ons als kapper en voor jullie als klant.
29. maart 2019
Graag wil ik (Marlies) jullie het verhaal vertellen hoe we tot de keuze zijn gekomen om ons te specialiseren in haar-en hoofhuid problemen. Ik ben, zoals sommigen weten, bekend met psoriasis op mijn eigen hoofdhuid. Hoe irritant is het om constant over je schouder te kijken of je geen schilfers ziet?! Ik draag graag zwarte kleding. Nou, die schilders zie je op deze kleur helemaal snel. Ik werd daar behoorlijk onzeker van. Een kapster met schilfers op haar kleding, dat voelt niet oké.
04. maart 2019
Nu de terrasjes weer open zijn en de dikke winterjassen de kast in gaan, merken we dat de lente begint te kriebelen. Ben jij ook al aan het dagdromen over je nieuwe coupe en haarkleur voor dit voorjaar? Houd deze blog dan in je achterhoofd!