Natuurlijke WAUW Wenkbrauwen

Verzorgde wenkbrauwen laten je gezicht spreken. 

 

Kies voor harsen/epileren én verven voor een natuurlijk WAUW-effect!

 

Bij een eerste behandeling krijg je het verven van ons cadeau. 

Het totaalplaatje

Een goed kapsel helpt om je gezicht te laten spreken en verzorgde wenkbrauwen maken dat helemaal af! Bij Arachne willen we dat jij de salon zo stralend mogelijk verlaat. Vandaar dat we je ook graag van de mooiste, natuurlijke wenkbrauwen voorzien! Gewoon relaxed tijdens je kappersbehandeling.

 

Wenkbrauwen harsen/epileren

Thuis priegelen met een pincet of hars is voor de meeste mensen geen hobby. Bovendien is het nog een hele kunst om je eigen wenkbrauwen in een goede, passende vorm te epileren of harsen. Veel dames (en heren) besteden het dan ook lekker uit tijdens hun bezoek in onze salon.

 

Onze kapsters kijken eerst goed naar je natuurlijke wenkbrauwlijnen (die boven ieder oog net iets anders lopen), je oogopslag en de vorm van je gezicht. Zo bepalen we nauwkeurig welke haartjes er weg moeten en welke juist mogen blijven voor een natuurlijk WAUW-effect. 

 

Het verwijderen van de haartjes gebeurt met hars en een pincet. Met hars creëeren we de strakste vorm, maar voor wie dit niet fijn vindt gaan we haartje voor haartje aan de slag met het pincet. Ook na het harsen lopen we de wenkbrauwen altijd na met een pincet. 

 

Gun jezelf wat extra WAUW en boek deze behandeling bij je volgende afspraak. 

 

Onze harsbehandeling kost €15,50 voor één deel (wenkbrauwen óf bovenlip) en €20,50 voor twee delen (wenkbrauwen én bovenlip). 

 

Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen spelen een belangrijke rol in jouw mimiek. Je gebruikt ze de hele dag om jezelf uit te drukken. Ook je oogopslag komt veel mooier uit onder wenkbrauwen die voldoende uitdrukking bieden. Veel dames gebruiken daarom een product om hun wenkbrauwen kracht bij te zetten. Maar wist je dat het verven van de wenkbrauwen vaak al voldoende is? 

 

Verven geeft het meest natuurlijke resultaat ten opzichte van andere producten. Bovendien geeft het een groot gemak: met speciale verf voor de wenkbrauwen en wimpers behouden de haartjes gemiddeld vijf tot zes weken de gewenste kleur!

 

Na het verven lijken je wenkbrauwen voller en hebben alle haartjes de kleur die bij jouw kapsel past. 

 

Eventueel kan je de wenkbrauwen thuis nog iets voller kleuren met een product zoals wenkbrauwpotlood. Hier heb je na een verfbehandeling veel minder van nodig en het resultaat oog veel minder 'nep'! 

 

Houd jij van een natuurlijk WAUW-effect? Kies dan voor het verven van je wenkbrauwen!

 

En wil je ook zonder mascara een natuurlijke, sprekende oogopslag? Laat dan ook je wimpers verven. Dit geeft echt een waanzinnig mooi en natuurlijk resultaat. Handig ook als je op vakantie gaat!

 

Het verven van je wenkbrauwen kost €13,-.

Je wimpers laten verven duurt iets langer en kost €18,-. 

 

Eerste-keer-actie: probeer het uit!

Wil jij zelf ervaren hoe mooi deze natuurlijke wenkbrauwbehandelingen bij jou staan? Maak dan gebruik van onze eerste-keer-actie!

 

Boek je bij je afspraak een hars/epileerbehandeling voor je wenkbrauwen? Dan krijg je de eerste keer verven van ons cadeau!