Last van dunner wordend haar? Wij adviseren je graag!

Veel mannen krijgen te maken met dunner wordend haar. Sommige heren balen daar enorm van. Ze kunnen hun dunner wordende haardos maar lastig accepteren. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet, want met de behandeling van Mediceuticals kan jij de kwaliteit van je haardos zelf positief beïnvloeden. Al veel van onze mannelijke klanten ervaarden het resultaat!
 
Oorzaak
Mannelijke kaalheid wordt officieel aangeduid als 'Alopecia androgenetica'. Deze kaalheid wordt veroorzaakt door de gevoeligheid van de haarzakjes voor het (mannelijke) hormoon dihydroxy-testosteron (DHT). Bij mannen is 'androgenetica' te herkennen doordat de hoeveelheid haar op de kruin of bij de inhammen, minder wordt. De kaalheid begint vaak bij de slapen en op de kruin en gaat meestal door tot er alleen een rand haar op het achterhoofd overblijft. Alopecia androgenetica is strikt genomen geen ziekte of aandoening, maar wordt beschouwd als een verouderingsverschijnsel en is grotendeels erfelijk.
 
Dat neemt niet weg dat voor mannen bij wie de kaalheid al op jonge leeftijd inzet, dit heel belastend kan zijn en heeft het een grote invloed op de kwaliteit van leven.
 
Wij willen je graag adviseren en kijken waar de haaruitval klachten door veroorzaakt worden. Is het alleen hormonaal of heb je ook klachten op de hoofdhuid die haaruitval kunnen veroorzaken?
 
Door middel van een was behandeling en het kijken met een mediscope die de hoofdhuid 200 keer vergroot, gaan we samen kijken hoe we het proces met ondersteuning van het gebruik van de producten van Mediceuticals kunnen vertragen.

De behandeling bij dunner wordend haar

Als Kapsalon Arachne jouw klacht mag behandelen, beginnen we met een uitgebreide intake. De eerste afspraak duurt in totaal zo’n 60 minuten. We bespreken je probleem en analyseren je hoofdhuid met een mediscope.

 

Daarna krijg je een was behandeling met een product dat is toegespitst op jouw klacht. De behandeling bij dunner wordend haar stimuleert nieuwe haargroei, activeert doorbloeding van de hoofdhuid en zuivert de hoofdhuid van o.a. DHT. 

 

Als je de producten aanschaft, krijg je deze behandeling (á €17,50) van ons cadeau! En na twee weken kan je een afspraak maken voor nog een gratis wasbehandeling.


Mediceuticals

Het Amerikaanse merk Mediceuticals Laboratories ontwikkelt dermatologische producten voor een scala aan haar- en hoofdhuidproblemen. De producten mogen alleen worden verkocht door gecertificeerde partners, die zijn getraind om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.


(VIDEO) Marja, Melanie en Marlies vertellen over de behandeling bij haar- en hoofdhuidproblemen