Vet haar

Hoe vervelend is het als je net je haren hebt gewassen en het is weer vet! Dan maar weer wassen of toch niet? De meeste fabels gaan over het wassen van haar dat snel vet wordt. Bij Kapsalon Arachne weten we wat écht werkt en die kennis delen we graag met jou!


De behandeling bij vet haar

Als Kapsalon Arachne jouw klacht mag behandelen, beginnen we met een uitgebreide intake. De eerste afspraak duurt in totaal zo’n 75 minuten. We bespreken je probleem en analyseren daarna je hoofdhuid met een mediscope.

 

Daarna krijg je een wasbehandeling met een product dat is toegespitst op jouw klacht. De behandeling bij vet haar zuivert de huid, verzacht rode en gevoelige huid, helpt bij het bestrijden van schadelijke bacteriën en droogt de huid niet uit! Vaak merk je na deze eerste behandeling al verbetering!

 

Als je de producten aanschaft, krijg je deze behandeling (á €45.-) van ons cadeau! Kapsalon Arachne neemt haar- en hoofdhuidproblemen ontzettend serieus en vindt nazorg erg belangrijk. Daarom nemen we na twee weken altijd contact op met de klant om te vragen hoe het gaat. 


Mediceuticals

Het Amerikaanse merk Mediceuticals Laboratories ontwikkelt dermatologische producten voor een scala aan haar- en hoofdhuidproblemen. De producten mogen alleen worden verkocht door gecertificeerde partners, die zijn getraind om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

 

Vrij van sulfaat en parabenen
Alle Mediceuticals producten zijn vrij van parabenen en sulfaat. Hierdoor blijft de vochtbalans van je haar beter in tact, vervaagt je haarkleur minder snel én gaat de hoofdhuid minder snel irriteren. 


Wat is een vette hoofdhuid?

Vet haar bevat meer talg dan 'normaal' haar. De vette hoofdhuid wordt veroorzaakt door overactieve talgklieren. Ook leeftijd, geslacht en individuele hormoonspiegels spelen een rol. Bovendien zijn er een aantal belangrijke factoren die je zelf kunt beïnvloeden, zoals de frequentie waarmee je je haar kamt. 

  

Vet haar gaat meestal gepaard met onaangename eigenschappen. Zo kan het roos veroorzaken, vervelend ruiken of lastig in model te brengen zijn.

Gelukkig is vet haar heel goed te behandelen!


(VIDEO) We vertellen over de behandeling bij haar- en hoofdhuidproblemen