Eczeem

Eczeem is een huidaandoening die een heleboel mensen tot wanhoop drijft. Vaak zijn er al een hoop middelen geprobeerd en dokters bezocht. Gelukkig weten wij uit ervaring dat met de producten van Mediceuticals positieve resultaten kunnen worden behaald. Zelfs als iemand ervan is overtuigd dat het niet meer mogelijk is!


De behandeling van eczeem

Als Kapsalon Arachne jouw klacht mag behandelen, beginnen we met een uitgebreide intake. De eerste afspraak duurt in totaal zo’n 75 minuten. We bespreken je probleem en analyseren je hoofdhuid met een mediscope.

 

Daarna krijg je een wasbehandeling met een product dat is toegespitst op jouw klacht. De behandeling bij eczeem zuivert de huid, verzacht rode en gevoelige huid, helpt bij het bestrijden van schadelijke bacteriën en droogt de huid niet uit!

 

Als je de producten aanschaft, krijg je deze behandeling (á €32.50) van ons cadeau! Kapsalon Arachne neemt haar- en hoofdhuidproblemen ontzettend serieus en vindt nazorg erg belangrijk. Daarom nemen we na twee weken altijd contact op met de klant om te vragen hoe het gaat. 


Mediceuticals

Het Amerikaanse merk Mediceuticals Laboratories ontwikkelt dermatologische producten voor een scala aan haar- en hoofdhuidproblemen. De producten mogen alleen worden verkocht door gecertificeerde partners, die zijn getraind om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

 

Vrij van sulfaat en parabenen
De shampoos en verzorgingsproducten van Mediceuticals bevatten geen parabenen en sulfaat. Daardoor blijft de vochtbalans van je haar beter in tact, vervaagt je haarkleur minder snel én gaat de hoofdhuid minder snel irriteren. 


Wat is eczeem?

Eczeem is een chronische huidaandoening waardoor (delen van) de huid rood, schraal en pijnlijk worden. De huid kan hierdoor opzwellen of schilferen. Vaak jeuken de plekken enorm. Het is dan vreselijk lastig om het krabben te weerstaan, maar dat moet je toch doen! Door het krabben kan de plek namelijk gaan bloeden en dat kan het eczeem verergeren. 

 

Ongeveer 85% (!) van de kinderen onder de vijf jaar heeft eens eczeem gehad. Bij volwassenen is dit percentage veel lager, namelijk 1 tot 6%. Eczeem komt iets vaker voor bij meisjes dan bij jongens. 

 

Eczeem kan overal op het lichaam voorkomen. Ook op het hoofd, wat haaruitval kan veroorzaken. Het is niet besmettelijk en goed te behandelen! 

 

Berg bij baby`s en jonge kinderen

Berg is een veel voorkomend verschijnsel bij baby’s, vooral in de eerste maanden na de geboorte. Er is sprake van een vettige, geel/bruine schilfering die aan de hoofdhuid ‘plakt’ en soms ook zichtbaar is in de wenkbrauwen. 

Met de behandeling van berg behalen wij goede resultaten!


(VIDEO) We vertellen over de behandeling bij haar- en hoofdhuidproblemen