Van binnenuit even een boost!

De BAO-MED® voedingssupplementen richten zich op het verbeteren van de conditie van jouw haar, huid en nagels. Het hoofdbestanddeel is Baobab poeder uit Zuid-Afrika. Hiernaast is het product verrijkt met Biotine, Zink & Foliumzuur om zo de ideale mix te creëren voor sterker haar, huid & nagels.

 

 

 

Heb je een droge of gevoelige huid? Dan raden wij BAO-MED zeker aan. Voor een completer resultaat wordt BAO-MED vaak gecombineerd met Mediceuticals

 

Het hoofdbestanddeel is Baobab poeder uit Zuid-Afrika. Hiernaast is het product verrijkt met Biotine, Zink & Foliumzuur om zo de ideale mix te creëren voor sterker haar, huid & nagels.

 

Het baobab poeder is onder andere rijk aan Vitamine C, calcium, magnesium, kalium en belangrijke voedingsvezels. 

Hoe het werkt

De baobab vrucht vormt de basis van de BAO-MED producten. De zaden uit de vrucht worden koudgeperst waardoor er een olie vrijkomt. Deze wordt gebruikt in de BAO-MED pure olie, zeep en bodywash. Het witte poeder van de baobab vrucht wordt gebruikt in de voedingssupplementen. Dit poeder gaat rechtstreeks in de capsules en is daarom een heel zuiver product.

 

De vegan baobab supplementen van BAO-MED dragen niet alleen bij aan sterker haar, huid en nagels maar ook aan een verbeterde weerstand.


Het vruchtvlees van de baobabvrucht bevat van nature verschillende vitamines en mineralen, deze hoeveelheden zijn in 1 capsule aanwezig vergeleken met ons fruit wat we dagelijks eten.
- 3 keer meer vitamine C dan sinaasappels
- 5 keer meer antioxidanten dan blauwe bessen
- 3 keer meer calcium dan melk
- 6 keer meer kalium dan bananen
- 1,5 keer meer ijzer dan rood vlees
- 5 keer meer magnesium dan avocado’s
- 3 keer meer vezels dan perziken

 

Belangrijkste stoffen:
Biotine (Vitamine B8) speelt een belangrijke rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten en eiwitten en de productie van vetzuren. Het draagt bij aan de voorziening van energie. Daarnaast is Biotine van belang voor een goed functionerend zenuwstelsel, voor gezond haar en een gezonde huid. Biotine draagt bij aan normale haargroei, houdt je haar sterk en draagt bij aan het behoud van glanzend haar

 

Zink is nodig bij de opbouw van eiwitten en daarmee voor de groei en vernieuwing van weefsel. Zink zorgt ook voor gezonde botten, haar en huid én een goed geheugen. Het draagt daarnaast bij aan de vruchtbaarheid, verzorgt de huid van binnenuit, ondersteunt het herstellende vermogen van de huid en verbetert de conditie van het haar.

 

Foliumzuur (Vitamine B9) is nodig voor de groei en goede werking van het lichaam en voor de aanmaak van witte en rode bloedcellen. Foliumzuur is ook belangrijk voor de vroege ontwikkeling van het ongeboren kind, goed voor het celdelingsproces en voor het behoud van een gezonde huid.

 

Gebruik
Een verpakking van het Bao-Med® voedingssupplement bevat 60 capsules. Het geadviseerde dagelijkse gebruik is 2 capsules, bij voorkeur bij de maaltijd. Wij adviseren om de capsules 4 maanden te gebruiken, waarvan de 4e maand 1 capsule per dag zodat je het gebruik over 5 maanden verspreidt.

 

Let op: Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding!


Ingrediënten
Samenstelling per dagdosering van 2 capsules:
Ingrediënt                            Gewicht               Referentie inname
Baobab poeder                   1000mg                 –
Foliumzuur                           800 mcg             400%
Biotine                                   200 mcg             400%
Zink                                            10mg              100%

 

De kosten per pot met de inhoud voor 1 maand zijn : € 28.50