Welke behandeling kies jij?

Kom je jouw krullen laten knippen volgens de CC1 techniek, dan leggen we je tijdens een behandeling uit hoe je krullend haar het beste kan wassen, verzorgen en op welke manieren je de krullen thuis kan drogen. De uitleg is met behulp van de producten van Curls Control. Deze producten zijn volledig afgestemd op de behoeften van krullend haar.

 
Er zijn 3 tarieven voor de behandeling van krullen volgens de Andre Walker techniek: 

  • Wassen, knippen, advies en stap-voor-stap uitleg over hoe je de haren het beste kunt verzorgen en drogen met de diffuser. Deze behandeling noemen wij onze mini-cursus "Ken je eigen krul'' en duurt 90 minuten en kost € 110.-
  • Wassen, knippen, advies en combinatie van drogen met de climazon en de diffuser. Deze behandeling duurt 75 minuten en kost € 92.50
  • Wassen, knippen,  advies en het drogen van de haren onder de climazon. Deze behandeling duurt 60 minuten en kost € 74.50 De haren worden gedroogd onder de climazon, dat gelijk staat aan het aan de lucht laten opdrogen. Deze behandeling is voor mensen mensen de haren thuis altijd op laten drogen en dus niet met een diffuser werken. 

Ons advies voor haar met natuurlijke krul is om het tussen de 8 en maximaal  12 weken te laten knippen. Je zorgt dan dat het kapsel in de juiste vorm blijft. Je voorkomt dat je haar gaat splijten, waardoor de kans op afbreken en pluizen minimaal is. Dit in combinatie met de juiste verzorging thuis is het antwoord voor jouw perfecte krul! 

 

De resultaten van deze kniptechniek zijn echt verbluffend! Lees hier het verhaal van Marlies over de kniptraining.

(VIDEO) over de krullen knipbehandeling