Gespecialiseerd in krulhaar!

Veel mensen kijken jaloers naar natuurlijk krulhaar. Maar wie krullen heeft, weet hoe ontzettend lastig het kan zijn om een mooi, niet-pluizend resultaat te bereiken. Sommige klanten kwamen radeloos naar onze salon. Met onze verzorgingsproducten kwamen we al heel ver, maar omdat wij met ieders haar het optimale resultaat willen bereiken, hebben wij ons gespecialiseerd in krullen! 

 

Ingrid werkt al meer dan 30 jaar in onze kapsalon! Je herkent haar aan de grote bos blonde krullen. Omdat gekruld haar van nature sneller pluist, was ze dolenthousiast toen wij de verzorgingsproducten van Olaplex in onze salon introduceerden. Deze producten herstellen en voeden het haar van binnenuit. Gezond haar pluist minder snel, dus dit was al een stap in de goede richting. Maar natuurlijk wilden wij méér! Meer inzicht in de verzorging van gekruld haar én in de speciale kniptechnieken. 

 

WAUW! 

Wij onderzochten diverse krulkniptechnieken en kozen er uiteindelijk voor om ons te specialiseren in de CC1 methode in combinatie met de producten van Curls Control. Dankzij deze techniek kan je het haar zowel stijl als krullend dragen. Marlies ging naar de training en kwam razend enthousiast terug. "Wauw! Dat je na 29 jaar in het vak dus nog steeds verbaasd kan zijn over prachtige nieuwe kniptechnieken! Wat een fantastische techniek en ondersteunende producten!", prijst ze. 

 

Testpanel
Marlies knipte vier vaste klanten met natuurlijk krulhaar. Deze proefpersonen testten de producten van Curls Control thuis en gaven daarna feedback. Marlies vroeg hen om extra kritisch te zijn. De reacties van het testpanel waren overweldigend. Dit gaf de doorslag. Kapsalon Arachne is nu officieel krulspecialist! Op dit moment is ons gehele team gespecialiseerd in de krullen-knip techniek en ben je dus welkom bij ons allemaal voor de mooiste krullen en advies. 

 

Heb jij krullend haar en ben je benieuwd wat deze techniek voor jou kan betekenen? Maak een afspraak bij een van ons team en krijg passend advies en een coupe om van te dromen! 

 

 

Op dit moment is ons gehele team gespecialiseerd in de krullen-knip techniek en ben je dus welkom bij ons allemaal voor de mooiste krullen en advies. Dankzij de CC1 methode kunnen wij iedereen met gekruld haar verbazen, want met deze techniek komen alle soorten krullen beter dan ooit tot hun recht! We kijken ernaar uit jouw krullen in de juiste vorm te knippen en je te adviseren over de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

Lees hier alles over de prijs van de knipbehandeling en onze bij behorende producten  van Curls Control

 Ingrid haar ervaring met haar krullen 

‘Oh jij hebt krullen, dat is zo makkelijk.’

"Dit wordt vaak tegen mij gezegd. Krullen heb ik inderdaad, maar makkelijk? Nee, niet echt.  De laatste anderhalf jaar gebruik ik naar volle tevredenheid Olaplex. Hierdoor is mijn haarkwaliteit al erg verbeterd, maar ik was toch nog niet helemaal tevreden. Er waren nog steeds plukken die niet goed vielen en ik had regelmatig pluishaar. Tot ik in april werd geknipt volgens de CC1 methode en de producten van Curls Controls ging gebruiken! 

 

Wauw!

Er gaat een wereld voor mij open! De probleemzones van mijn kapsel zijn geheel verdwenen! Sinds de knipbeurt zit mijn haar echt perfect. Ik gebruik de shampoo, de moisturizer én de curl crème op de manier die voor mijn haar geschikt is. Ik laat het na het wassen gewoon door de lucht drogen.

 

Iedere ochtend even beetje van de selfmade spray erover en mijn haar krult zo mooi en wordt ook veel minder snel vet. 

Kortom: ik ben heel erg blij met mijn nieuwe krullencoupe en wil nooit meer anders geknipt worden dan op deze manier in combinatie met de fantastische producten van Curls Control!" 

(VIDEO) over de krullen-knipbehandeling