Gespecialiseerd in krulhaar!

Veel mensen kijken jaloers naar natuurlijk krulhaar. Maar wie krullen heeft, weet hoe ontzettend lastig het kan zijn om een mooi, niet-pluizend resultaat te bereiken. Sommige klanten kwamen radeloos naar onze salon. Met onze verzorgingsproducten kwamen we al heel ver, maar omdat wij met ieders haar het optimale resultaat willen bereiken, hebben wij ons gespecialiseerd in krullen! 

 

Ingrid werkt al meer dan 30 jaar in onze kapsalon! Je herkent haar aan de grote bos blonde krullen. Omdat gekruld haar van nature sneller pluist, was ze dolenthousiast toen wij de verzorgingsproducten van Olaplex en Jean Paul Myne in onze salon introduceerden. Deze producten herstellen en voeden het haar van binnenuit. Gezond haar pluist minder snel, dus dit was al een stap in de goede richting. Maar natuurlijk wilden wij méér! Meer inzicht in de verzorging van gekruld haar én in de speciale kniptechnieken. 

 

WAUW! 

Wij onderzochten diverse krulkniptechnieken en kozen er uiteindelijk voor om ons te specialiseren in de methode van Andre Walker, in combinatie met de producten van Controlled Chaos. Dankzij deze techniek kan je het haar zowel stijl als krullend dragen. Marlies ging naar de training en kwam razend enthousiast terug. "Wauw! Dat je na 29 jaar in het vak dus nog steeds verbaasd kan zijn over prachtige nieuwe kniptechnieken! Wat een fantastische techniek en ondersteunende producten!", prijst ze. 

 

Testpanel
Marlies knipte vier vaste klanten met natuurlijk krulhaar. Deze proefpersonen testten de producten van Controlled Chaos thuis en gaven daarna feedback. Marlies vroeg hen om extra kritisch te zijn. De reacties van het testpanel waren overweldigend. Dit gaf de doorslag. Kapsalon Arachne is nu officieel krulspecialist! 

 

Heb jij krullend haar en ben je benieuwd wat deze techniek voor jou kan betekenen? Maak een afspraak bij Marlies en krijg passend advies en een coupe om van te dromen! 

 

Vanaf eind september kan je deze behandeling ook bij Esther boeken! 

 

Lees hier alles over de knipbehandelingen en onze voordeelarrangementen!