Krullenspecialist

Veel mensen kijken jaloers naar natuurlijk krulhaar. Maar wie krullen heeft, weet hoe ontzettend lastig het kan zijn om een mooi, niet-pluizend resultaat te bereiken. Sommige klanten kwamen radeloos naar onze salon. Met onze verzorgingsproducten kwamen we al heel ver, maar omdat wij met ieders haar het optimale resultaat willen bereiken, hebben wij ons gespecialiseerd in krullen! 

 

Sinds september 2019 zijn wij gespecialiseerd in het knippen van krullen volgens de Andre Walker methode, hij is dé haarstylist van de Oprah Winfrey Show! Deze methode wordt ondersteund door de producten van Curls control. Je kan na het knippen het haar zowel stijl als krullend dragen.

 

Dankzij deze knipmethode kunnen wij iedereen met gekruld haar verbazen, want met deze techniek komen alle soorten krullen beter dan ooit tot hun recht! We kijken ernaar uit jouw krullen in de juiste vorm te knippen en je te adviseren over de mogelijkheden met de producten van Curls control. 

 

Onderaan deze pagina vind je alle prijzen voor deze behandeling en producten

 

Benieuwd naar jouw type krul? Lees dan deze blog!

 

Review  van Ingrid

‘Oh jij hebt krullen, dat is zo makkelijk.’ "Dit wordt vaak tegen mij gezegd. Krullen heb ik inderdaad, maar makkelijk? Nee, niet echt. 

 

De laatste anderhalf jaar gebruik ik naar volle tevredenheid Olaplex. Hierdoor is mijn haarkwaliteit al erg verbeterd, maar ik was toch nog niet helemaal tevreden. Er waren nog steeds plukken die niet goed vielen en ik had regelmatig pluishaar. Tot ik in april werd geknipt volgens de methode van Andre Walker en de producten van Curls control ging gebruiken! 

 

Wauw!

Er gaat een wereld voor mij open! De probleemzones van mijn kapsel zijn geheel verdwenen! Sinds de knipbeurt zit mijn haar echt perfect. Ik gebruik de shampoo, de moisturizer én de curl crème op de manier die voor mijn haar geschikt is. Ik laat het na het wassen gewoon door de lucht drogen.

 

Iedere ochtend even beetje van de selfmade spray erover en mijn haar krult zo mooi en wordt ook veel minder snel vet. 

Kortom: ik ben heel erg blij met mijn nieuwe krullencoupe en wil nooit meer anders geknipt worden dan op deze manier in combinatie met de fantastische producten van Curls control"

 

Meer ervaringen lezen? Klik hier

 

De cc krullen knipbehandeling, hoe gaat dat in zijn werk?

Kom je jouw krullen laten knippen volgens de Andre Walker techniek, dan leggen we je tijdens een behandeling van 90 minuten uit hoe je krulharen het beste kan wassen, verzorgen en op welke manieren je de krullen thuis kan drogen. De uitleg is met behulp van de producten van Curls Control. Deze producten zijn volledig afgestemd op de behoeften van krullend haar.
 
Er zijn 2 tarieven voor de behandeling van krullen volgens de Andre Walker techniek: 


Wassen, advies en uitleg over hoe je de haren het beste kunt drogen met de diffuser (90 minuten) is € 79,-.

 

Wassen, advies en het drogen van de haren onder de climazon (60 min) is €54,50. Deze behandeling is voor mensen die al weten hoe je de haren moet drogen met een diffuser en daarover geen uitleg meer nodig hebben. De haren worden gedroogd onder de climazon, dat gelijk staat aan het aan de lucht laten opdrogen
 
 
Ons advies voor haar met natuurlijke krul is om het om de 12 weken te laten knippen. Je zorgt dan dat het kapsel in de juiste vorm blijft. Je voorkomt dat je haar gaat splijten, waardoor de kans op afbreken en pluizen minimaal is. Dit in combinatie met de juiste verzorging thuis is het antwoord voor jouw perfecte krul!

 

 

De resultaten van deze kniptechniek zijn echt verbluffend! Lees hier het verhaal van Marlies over de kniptraining.

 

 

Prijzen Controlled Chaos producten

Cleanser 
89 ml € 16,95
237 ml € 29,95
 
Moisturizer 
89 ml € 16,95
237 ml € 29,95 (uitverkocht)
 
Curl crème 
89 ml € 16,95
148 ml € 24,95
 
Vernevelaar 300 ml € 8,50
 
Hydrofiele doek 120-120  € 16,95

(VIDEO) over de krullen knipbehandeling