Kapsalon Arachne

Officieel krul-specialist sinds April 2019 !

 

Veel mensen kijken jaloers naar natuurlijk krulhaar. Maar wie krullen heeft, weet hoe ontzettend lastig het kan zijn om een mooi, niet-pluizend resultaat te bereiken. Sommige klanten kwamen radeloos naar onze salon. Met onze verzorgingsproducten kwamen we al heel ver, maar omdat wij met ieders haar het optimale resultaat willen bereiken, hebben wij ons gespecialiseerd in krullen! 

 

Sinds April 2019 zijn wij gespecialiseerd in het knippen van krullen volgens de Andre Walker methode, hij is dé haarstylist van de Oprah Winfrey Show! Deze methode wordt ondersteund door de producten van Curls control. Je kan na het knippen het haar zowel stijl als krullend dragen.

 

Dankzij deze knipmethode kunnen wij iedereen met gekruld haar verbazen, want met deze techniek komen alle soorten krullen beter dan ooit tot hun recht! We kijken ernaar uit jouw krullen in de juiste vorm te knippen en je te adviseren over de mogelijkheden met de producten van Curls control.

 

 

Hoe ontstond de passie voor krul?

 

Ingrid werkt al meer dan 30 jaar in onze kapsalon! Je herkent haar aan de grote bos krullen. Omdat gekruld haar van nature sneller pluist, was ze dolenthousiast toen wij de verzorgingsproducten van Olaplex in onze salon introduceerden. Deze producten herstellen en voeden het haar van binnenuit. Gezond haar pluist minder snel, dus dit was al een stap in de goede richting. Maar natuurlijk wilden wij méér! Meer inzicht in de verzorging van gekruld haar én in de speciale kniptechnieken. 

 

WAUW! 

Wij onderzochten diverse krulkniptechnieken en kozen er uiteindelijk voor om ons te specialiseren in de methode van Andre Walker, in combinatie met de producten van Curls Control. Dankzij deze techniek kan je het haar zowel stijl als krullend dragen. Marlies ging naar de training en kwam razend enthousiast terug. "Wauw! Dat je na 29 jaar in het vak dus nog steeds verbaasd kan zijn over prachtige nieuwe kniptechnieken! Wat een fantastische techniek en ondersteunende producten!", prijst ze. 

 

Testpanel
Marlies knipte vier vaste klanten met natuurlijk krulhaar. Deze proefpersonen testten de producten van Curls Control thuis en gaven daarna feedback. Marlies vroeg hen om extra kritisch te zijn. De reacties van het testpanel waren overweldigend. Dit gaf de doorslag om ons hele team te specialiseren.

 

Ons gehele team is gespecialiseerd in de krullen-knip techniek en ben je dus welkom bij ons allemaal voor de mooiste krullen en advies. 

 

Heb jij krullend haar en ben je benieuwd wat deze techniek voor jou kan betekenen? Maak een afspraak bij een van ons team en krijg passend advies en een coupe om van te dromen! 

 

Na iedere eerste knip afspraak nemen we na 2 weken persoonlijk contact met je op of de behandeling naar wens is geweest.

 

De knipbehandeling

Hoe gaat dat in zijn werk?

 

Kom je jouw krullen laten knippen volgens de Andre Walker techniek, dan leggen we je tijdens een behandeling   uit hoe je krulharen het beste kan wassen, verzorgen en op welke manieren je de krullen thuis kan drogen. De uitleg is met behulp van de producten van Curls Control. Deze producten zijn volledig afgestemd op de behoeften van krullend haar.

 

Er zijn 3 tarieven voor de behandeling van krullen volgens de Andre Walker techniek: 

 

 

  • Wassen, knippen, advies en uitleg over hoe je de haren het beste kunt verzorgen en drogen met de diffuser deze behandeling noemen wij onze mini cursus "ken je eigen krul'' en  duurt 90 minuten €79,50 

 

  • Wassen, knippen, advies en combinatie van drogen met de climazon en de diffusser (75 minuten)is €65.-

 

  • Wassen, knippen,  advies en het drogen van de haren onder de climazon (60 minuten ) is €57,50. De haren worden gedroogd onder de climazon, dat gelijk staat aan het aan de lucht laten opdrogen, deze behandeling word gekozen als mensen  de haren thuis altijd op laten drogen en geen uitleg over drogen met een diffuser   nodig hebben. 

 

Ons advies voor haar met natuurlijke krul is om het tussen de 8 en maximaal  12 weken te laten knippen.

Je zorgt dan dat het kapsel in de juiste vorm blijft. Je voorkomt dat je haar gaat splijten, waardoor de kans op afbreken en pluizen minimaal is. Dit in combinatie met de juiste verzorging thuis is het antwoord voor jouw perfecte krul!

 

Review  van Ingrid

‘Oh jij hebt krullen, dat is zo makkelijk.’ "Dit wordt vaak tegen mij gezegd. Krullen heb ik inderdaad, maar makkelijk? Nee, niet echt. 

 

De laatste anderhalf jaar gebruik ik naar volle tevredenheid Olaplex. Hierdoor is mijn haarkwaliteit al erg verbeterd, maar ik was toch nog niet helemaal tevreden. Er waren nog steeds plukken die niet goed vielen en ik had regelmatig pluishaar. Tot ik in april werd geknipt volgens de methode van Andre Walker en de producten van Curls control ging gebruiken! 

 

Wauw!

Er gaat een wereld voor mij open! De probleemzones van mijn kapsel zijn geheel verdwenen! Sinds de knipbeurt zit mijn haar echt perfect. Ik gebruik de shampoo, de moisturizer én de curl crème op de manier die voor mijn haar geschikt is. Ik laat het na het wassen gewoon door de lucht drogen.

 

Iedere ochtend even beetje van de selfmade spray erover en mijn haar krult zo mooi en wordt ook veel minder snel vet. 

Kortom: ik ben heel erg blij met mijn nieuwe krullencoupe en wil nooit meer anders geknipt worden dan op deze manier in combinatie met de fantastische producten van Curls control"

 

Meer ervaringen lezen? Klik hier

 

(VIDEO) over de krullen knipbehandeling