Gespecialiseerd in natuurlijke krul

 

Hoe je de allermooiste krullen krijgt?

Je ontdekt het geheim bij Arachne!

 

Ons team is gespecialiseerd in de CC1-methode en besteedt extra aandacht aan jouw hoofdhuid.

 

Boek snel jouw krullenbehandeling in onze salon. 

 

 

Veel mensen kijken jaloers naar natuurlijk krulhaar. Maar wie krullen heeft, weet hoe ontzettend lastig het kan zijn om een mooi, niet-pluizend resultaat te bereiken. Gelukkig zijn er gespecialiseerde krullenkappers, zoals alle kapsters bij Arachne! 

 

Sinds april 2019 zijn wij gespecialiseerd in het knippen van krullen volgens de CC1-methode. Deze methode wordt ondersteund door de producten van Curls Control. Je kan na het knippen het haar zowel steil als krullend dragen.

 

Dankzij deze knipmethode in combinatie met onze expertise in haar- en hoofdhuidproblemen kunnen wij iedereen met gekruld haar verbazen, want alle soorten krullen komen beter dan ooit tot hun recht! 

Jouw krullen laten knippen?

Tijdens de behandeling leer je hoe je jouw type krul het beste kan wassen, verzorgen en op welke manieren je de krullen thuis kan drogen. De uitleg is met behulp van de producten van Curls Control. Deze producten zijn volledig afgestemd op de behoeften van krullend haar.

 

Er zijn 3 mogelijkheden voor de behandeling van krullen volgens de CC1 techniek: 

  • Wassen, knippen, advies en stap-voor-stap uitleg over hoe je de haren het beste kunt verzorgen en drogen met de diffuser. Deze behandeling noemen wij onze mini-cursus "Ken je eigen krul'' en duurt 90 minuten en kost       €84,00
  • Wassen, knippen, advies en combinatie van drogen met de climazon en de diffuser. Deze behandeling duurt 75 minuten en kost €70,50
  • Wassen, knippen,  advies en het drogen van de haren onder de climazon. Deze behandeling duurt 60 minuten en kost €60,50. De haren worden gedroogd onder de climazon, dat gelijk staat aan het aan de lucht laten opdrogen. Deze behandeling is voor mensen mensen de haren thuis altijd op laten drogen en dus niet met een diffuser werken. 

Arachne is ook specialist in haar- en hoofdhuidproblemen. Onze ervaring leert dat juist mensen met krullen veel last hebben van klachten als jeuk, schilfering en/of haaruitval. Daarom kijken we bij een krullenbehandeling altijd hoe de conditie van je hoofdhuid eraan toe is en geven we je passend advies. 

 

Ons advies voor haar met natuurlijke krul is om het tussen de 8 en maximaal  12 weken te laten knippen. Je zorgt dan dat het kapsel in de juiste vorm blijft. Je voorkomt dat je haar gaat splijten, waardoor de kans op afbreken en pluizen minimaal is. Dit in combinatie met de juiste verzorging thuis is het antwoord voor jouw perfecte krul!

 

Hoe ontstond onze passie voor krullen?

Ingrid werkt al meer dan 30 jaar in onze kapsalon! Je herkent haar aan de grote bos krullen. Omdat gekruld haar van nature sneller pluist, was ze dolenthousiast toen wij de verzorgingsproducten van Olaplex in onze salon introduceerden. Deze producten herstellen en voeden het haar van binnenuit. Gezond haar pluist minder snel, dus dit was al een stap in de goede richting. Maar natuurlijk wilden wij méér! Meer inzicht in de verzorging van gekruld haar én in de speciale kniptechnieken. 

 

WAUW! 

Wij onderzochten diverse krulkniptechnieken en kozen er uiteindelijk voor om ons te specialiseren in de CC1 kniptechniek in combinatie met de producten van Curls Control. Dankzij deze techniek kan je het haar zowel stijl als krullend dragen. Marlies ging naar de training en kwam razend enthousiast terug. "Wauw! Dat je na 29 jaar in het vak dus nog steeds verbaasd kan zijn over prachtige nieuwe kniptechnieken! Wat een fantastische techniek en ondersteunende producten!", prijst ze. 

 

TEST
Marlies knipte vier vaste klanten met natuurlijk krulhaar. Deze proefpersonen testten de producten van Curls Control thuis en gaven daarna feedback. Marlies vroeg hen om extra kritisch te zijn. De reacties van het testpanel waren overweldigend. Dit gaf de doorslag om ons hele team te specialiseren.

 

Ons gehele team is gespecialiseerd in de krullen-knip techniek en ben je bij ons allemaal welkom voor de mooiste krullen en advies. 

 

Heb jij krullend haar en ben je benieuwd wat deze techniek voor jou kan betekenen? Maak een afspraak bij een van ons team en krijg passend advies en een coupe om van te dromen! 

 

Na iedere eerste knip afspraak nemen we na 2 weken persoonlijk contact met je op of de behandeling naar wens is geweest.

Review

 ‘" Er wordt vaak tegen mij gezegd: oh jij hebt krullen, dat is zo makkelijk. Krullen heb ik inderdaad, maar makkelijk? Nee, niet echt." , vertelt Ingrid.

 

"Het laatste anderhalf jaar gebruik ik naar volle tevredenheid Olaplex. Hierdoor is mijn haarkwaliteit al erg verbeterd, maar ik was toch nog niet helemaal tevreden. Er waren nog steeds plukken die niet goed vielen en ik had regelmatig pluishaar. Tot ik in april werd geknipt volgens de CC1 methode en de producten van Curls Control ging gebruiken!"

 

PERFECT!

"Er gaat een wereld voor mij open! De probleemzones van mijn kapsel zijn geheel verdwenen! Sinds de knipbeurt zit mijn haar echt perfect. Ik gebruik de shampoo, de moisturizer én de curl crème op de manier die voor mijn haar geschikt is. Ik laat het na het wassen gewoon door de lucht drogen. Iedere ochtend even beetje van de selfmade spray erover en mijn haar krult zo mooi en wordt ook veel minder snel vet. 

 

Kortom: ik ben heel erg blij met mijn nieuwe krullencoupe en wil nooit meer anders geknipt worden dan op deze manier in combinatie met de fantastische producten van Curls control"

 

Meer échte ervaringen lezen? Klik hier

 

(VIDEO) over de krullen knipbehandeling