Haar- en hoofdhuidproblemen

Last van haaruitval, dunner wordend haar, schilfers, psoriasis, eczeem of vet haar? Wij helpen je graag om deze klachten onder controle te krijgen!

 

Haar- en hoofdhuidproblemen kunnen je leven behoorlijk beïnvloeden. Je kunt bijvoorbeeld gek worden van de jeuk op je hoofd, of je kapot schamen voor de schilfers op je schouders. Sommige mensen durven zelfs niet naar de kapper. Dat is doodzonde, want er is werkelijk niets om je voor te schamen. Bovendien kun je tegen veel problemen tegenwoordig iets doen!

 

Kapsalon Arachne heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblematiek. Onze kapsters Marlies en Marja zijn getraind (en gecertificeerd) door diverse dermatologen en hoofdhuidspecialisten. Zij kunnen jou als geen ander helpen bij het verbeteren van jouw haarconditie en hoofdhuid!

Advies en behandeling op maat

Sinds 2015 werkt Arachne met veel tevredenheid met het merk Mediceuticals. Wij hebben sindsdien al veel mensen hun haar- en hoofdhuidproblemen sterk kunnen verminderen. Sommige klanten waren al jaren op zoek naar een oplossing en ervaarden al na één behandeling verbetering! 

 

De eerste afspraak duurt ongeveer 60 minuten. Onze gespecialiseerde kapster gaat eerst uitgebreid met je in gesprek over jouw klacht(en). Daarna bekijkt ze jouw hoofdhuid met een mediscope. Dit apparaat vergroot tweehonderd keer, waardoor we de conditie van je hoofdhuid heel gedetailleerd kunnen analyseren. Als jouw probleem helemaal duidelijk is, is het tijd voor de oplossing! 

 

Je krijgt een wasbehandeling met een product dat is toegespitst op jouw klacht. Vaak merk je na deze eerste behandeling al verbetering. Voor optimaal resultaat is het wel de bedoeling dat je aan de slag gaat met de producten van Mediceuticals. Je zal je haar- en hoofdhuid moeten blijven onderhouden. Het product is geen medicijn! 

 

Als je besluit om de producten aan te schaffen, krijg je deze behandeling (á €16,-) van ons cadeau! Daarnaast schrijven we een persoonlijk advies voor jou uit. Dat krijg je op papier van ons mee én bewaren we in ons klantensysteem. 

 

Kapsalon Arachne neemt haar- en hoofdhuidproblemen ontzettend serieus en vindt nazorg erg belangrijk. Daarom nemen we na twee weken altijd contact op met de klant om te vragen hoe het gaat. Je kan dan direct een afspraak maken voor een gratis tweede wasbehandeling (indien gewenst)!

Wat is jouw probleem?

Klik op jouw klacht en lees meer over de oplossing!

Veel van de bovenstaande klachten kunnen samengaan met een jeukende hoofdhuid, de jeuk wordt dan veroorzaakt door het hoofdprobleem en zal verdwijnen als de huid daarvoor behandeld wordt.

(VIDEO) Marja, Melanie en Marlies vertellen over de behandeling bij haar- en hoofdhuidproblemen