Haar- en hoofdhuidproblemen

Heb jij last van haaruitval, dunner wordend haar, schilfers, psoriasis, eczeem of vet haar? Er is hoop! Met onze Mediceuticals behandeling en producten krijgen we samen jouw klacht onder controle! Deze lijn is 100% vrij van sulfaat en parabenen!

 

Heftig 

Haar- en hoofdhuidproblemen kunnen je leven erg beïnvloeden. Je wordt bijvoorbeeld gek van de jeuk op je hoofd, of schaamt je kapot voor de schilfers op je schouders. Sommige mensen durven zelfs niet naar de kapper. Dat is doodzonde, want er is werkelijk niets om je voor te schamen en veel klachten kunnen we onder controle krijgen! 

Onze specialiteit 

Kapsalon Arachne heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblematiek. Onze kapsters Marlies, Marja zijn getraind (en gecertificeerd) door diverse dermatologen en hoofdhuidspecialisten. Zij kunnen jou als geen ander helpen bij het verbeteren van jouw haarconditie en hoofdhuid!

(VIDEO) Wij vertellen over de behandeling bij haar- en hoofdhuidproblemen

Advies en behandeling op maat

Sinds 2015 werkt Arachne met veel tevredenheid met merk Mediceuticals, dat volledig vrij is van sulfaat en parabenen. Wij hebben sindsdien al veel mensen hun haar- en hoofdhuidproblemen sterk kunnen verminderen. Sommige klanten waren al jaren op zoek naar een oplossing en ervaarden al na één behandeling verbetering! 

 

Eerst een analyse 

De eerste afspraak duurt ongeveer 75 minuten. Onze gespecialiseerde kapster gaat eerst uitgebreid met je in gesprek over jouw klacht(en). Daarna bekijkt ze jouw hoofdhuid met een mediscope. Dit apparaat vergroot tweehonderd keer, waardoor we de conditie van je hoofdhuid heel gedetailleerd kunnen analyseren. Als jouw probleem helemaal duidelijk is, is het tijd voor de oplossing! 

 

Eerste behandeling

Je krijgt een was-behandeling met een product dat is toegespitst op jouw klacht. Vaak merk je na deze eerste behandeling al verbetering. Voor optimaal resultaat is het wel de bedoeling dat je thuis aan de slag gaat met de producten van Mediceuticals.

 

Je zal je haar- en hoofdhuid moeten blijven onderhouden. Het product is geen medicijn! 

 

Persoonlijk advies

Als je besluit om de producten aan te schaffen, krijg je deze behandeling (á €32.50 ) van ons cadeau! Daarnaast schrijven we een persoonlijk advies voor jou uit. Dat krijg je op papier van ons mee én bewaren we in ons klantensysteem. 

 

Kapsalon Arachne neemt haar- en hoofdhuidproblemen ontzettend serieus en vindt nazorg erg belangrijk. Daarom nemen we na twee weken altijd contact op met de klant om te vragen hoe het gaat. 

Wat is jouw probleem?

Klik op jouw klacht en lees meer over de oplossing!

Veel van de bovenstaande klachten kunnen samengaan met een jeukende hoofdhuid, de jeuk wordt dan veroorzaakt door het hoofdprobleem en zal verdwijnen als de huid daarvoor behandeld wordt.
Vrij van sulfaat en parabenen
Een bijkomend voordeel van de Mediceuticals producten, is dat zij allemaal vrij zijn van parabenen en sulfaat. Daardoor blijft de vochtbalans van je haar beter in tact, vervaagt je haarkleur minder snel én gaat de hoofdhuid minder snel irriteren.