Gratis wasflacon in januari en februari

Was je haren beter en bespaar op shampoo. Gebruik een wasflacon!

 

Gratis in januari en februari bij aankoop van een shampoo in onze kapsalon.

 

 

 

Waarom een wasflacon?

De meeste mensen gebruiken te veel shampoo. Daarnaast vinden veel mensen het lastig om de shampoo goed te verdelen over het haar. Daardoor verspil je onnodig veel product en wordt je hoofdhuid niet overal goed schoon.

 

Onze tip: gebruik een wasflacon. Hiermee bespaar je véél shampoo en weet je zeker dat alle plekjes schoon worden.

 

Hoe gebruik je de wasflacon?

Vul de wasflacon die bedoeld is voor de aanzet van je haren met een klein laagje shampoo en water. Schud dit een beetje op zodat het gaat schuimen en maak baantjes over de hoofdhuid en masseer deze in. Zo weet je zeker dat de shampoo goed is verdeeld over de hele hoofdhuid. Laat de shampoo een minuut of tien inwerken. Vervolgens stap je onder de douche en masseer je de eerste wassing goed uit. Masseer je hoofdhuid nogmaals in met shampoo en spoel het goed uit met lauwwarm water. Klaar!