YEAH, we zijn er weer!!

Wat waren wij verrast dat de kapsalon weer open mocht! Superfijn natuurlijk, maar wij hadden ons juist op een kleine verbouwing van de zaak gestort. Het plafond lag zelfs nog open! Met dank aan onze hulptroepen kwam dat supersnel in orde. We staan dus weer voor je klaar in de vernieuwde salon! 

 

Zin om naar de kapper te gaan?

YES, vanaf zaterdag 22 januari kan je een nieuwe afspraak inplannen bij jouw favoriete kapster!

Afspraak maken?

Je kan heel makkelijk zelf een nieuwe afspraak inplannen via de tool op onze website. 

En wist je al dat je de kapsalon tegenwoordig WhatsApp heeft? Het nummer is 06 57 86 83 71.
Onder werktijd nemen we de telefoon namelijk zo min mogelijk op, zodat onze volledige aandacht naar de klanten in de salon gaat. Voor jou is het handig dat je gewoon een appje kunt sturen en wij zorgen tussen de afspraken door dat je snel een reactie ontvangt!

 

Zet in je WhatsApp bericht:

 

  • Wat je graag wil qua behandeling
  • Wanneer je zelf kunt (koopavonden nog steeds gesloten)
  • Je eventuele voorkeur voor een kapster

Heb je al een afspraak staan?

Dan is dat je eerstvolgende afspraak. In onze vorige blog kun je lezen waarom wij het dit keer anders aanpakken dan na de vorige lockdowns. 

 

Op de foto zie je alvast een voorproefje van de vernieuwde salon. Kom je het snel in het echt bewonderen? Dan zorgen wij weer voor een prachtig kapsel! 

Lieve groet,

Team Arachne

 

p.s.

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: bedankt voor jullie medeleven, opbeurende woorden en aankopen in de webshop. De steun van onze klanten is hartverwarmend! Maar nu door met wat we het liefste doen: jouw haren!