We zullen jullie weer moeten missen

Lieve klanten,

 

En daar was het nieuws dat we wéér moeten sluiten… Het is de tweede keer dat we jullie rond de kerstdagen moeten missen. Toch voelen we ons er anders bij dan de vorige keren en daarom gaan we het anders aanpakken. We leggen je graag uit hoe en waarom!

 

Ons team heeft keihard gewerkt

Steeds als we weer open mochten, wilden we iedereen zo snel mogelijk blij maken. We hebben in die periodes allemaal veel overuren gemaakt, zodat we nooit een klant hoefden af te zeggen. Zelfs niet als een van ons een coronasituatie had en ook niet toen een van onze teamleden permanent uitviel als gevolg van ziekte. We hebben dit jaar dus in de sprint-stand gestaan, maar ondertussen hebben ook wij privé het nodige meegemaakt en zijn al die uren niet in de koude kleren gaan zitten. Vandaar dat wij de komende periode gebruiken om onze eigen batterijen even goed op te laden! We hopen op je begrip.

 

Hoe gaat het dan deze keer?

      Zolang de Lock down duurt, plannen we geen nieuwe afspraken in en gaan we geen afspraken verzetten.

      De afspraken die al voor verder in het jaar staan gepland, blijven allemaal staan.

      Dit keer gaat ons team geen overuren maken om alles in te halen, zodat we de gezondheid van alle kapsters kunnen waarborgen.

      Dit betekent dat als je al een afspraak voor ná de Lock down hebt staan, dit jouw volgende afspraak is en we deze niet verzetten.

      Heb je nog geen datum voor een nieuwe afspraak? Zodra we weer open mogen, communiceren we vanaf wanneer je ons kan bellen/appen om een nieuwe afspraak te plannen.

      Het zou kunnen dat je dan alsnog even moet wachten voor er een plekje is. Helaas is dat het gevolg van onze bovengenoemde keuzes.

      Wil je haarverf of andere producten kopen? Fijn! Je kan ze 14 januari  tussen 10:00 en 15:00 afhalen en betalen middels een tikkie of bankoverschrijving.

 

Wij begrijpen als je dit niet van ons gewend bent en vinden dit zelf ook een hele moeilijke beslissing!

We willen je verzekeren dat dit nodig is om jou te kunnen blijven geven wat je van ons gewend bent en hopen dat je ons besluit kunt begrijpen.

 

Kapsalon Arachne is open voor de verkoop van producten en haarverf om uitgroei te verbergen op:

      Vrijdag 14 jan tussen 10:00-15:00

      Betaling graag per tikkie of bankoverschrijving 😊

 

Lieve klanten, dit nieuws komt misschien niet positief op je over, maar weet dat wij een positieve wending blijven geven aan deze Lock down!

Naast het uitrusten gaan we ook de salon aanpassen qua inrichting. Kapsalon Arachne wordt een nóg fijnere plek voor een heerlijk beauty moment. Daar kun jij je alvast op verheugen voor je volgende afspraak!

 

Tot slot wensen we je fijne dagen met de mensen die je liefhebt. Geniet van wat er wél kan en we hopen dat we jullie in het nieuwe jaar weer mogen verwelkomen en voorzien van een kapsel om heel erg blij van te worden!

 

Lieve groet namens Team Arachne