Lentekriebels

Nu de terrasjes weer open zijn en de dikke winterjassen de kast in gaan, merken we dat de lente begint te kriebelen. Ben jij ook al aan het dagdromen over je nieuwe coupe en haarkleur voor dit voorjaar? Houd deze blog dan in je achterhoofd!

 

Allereerst: supergoed dat je vooruitdenkt over je nieuwe kapsel! Bij Kapsalon Arachne staat de kwaliteit van het haar áltijd voorop. Wij voeren de wensen van onze klanten dus niet zonder meer uit, want als haarexperts zien we het als onze taak om dat haar optimaal te beschermen. Zélfs als dat betekent dat we het haar moeten behoeden voor de wensen van de eigenaar. Bij iedere afspraak controleren we daarom de conditie van het haar, om vervolgens eerlijk te adviseren wat wel en wat niet mogelijk is.

 

Plan je kleur
Met de komst van het voorjaar gaan veel van onze klanten voor een andere haarkleur of kapsel. Maar let op: je haarkleur flink laten oplichten of een andere kleur verven, is niet altijd geschikt voor één kappersafspraak. Soms is de volledige behandeling te agressief of is het simpelweg niet mogelijk om het gewenste resultaat in een keer te bereiken. Vergeet niet wat er allemaal mis kan gaan als we ieders wensen wél klakkeloos zouden uitvoeren, zoals afgebroken haar of een totaal andere kleur dan gehoopt. Om teleurstellingen te voorkomen, is het daarom verstandig om jouw haarwensen voor deze lente op tijd met je kapper te bespreken.

 

Bij Kapsalon Arachne maken we indien nodig een kleurplan en werken we gecontroleerd naar jouw nieuwe haarkleur!

 

Denk na over de verzorging
Er is nog een belangrijke reden om de verandering van je haarkleur te plannen. De verzorging van je nieuwe kapsel kan namelijk intensiever zijn dan voorheen. Je moet je dus goed realiseren wat erbij komt kijken. En dan hebben we het niet alleen over tijd.

 

Goede haarproducten zijn niet goedkoop. Het is echter wel zo dat je er meestal veel minder van nodig hebt, waardoor je op termijn helemaal niet veel duurder of misschien zelfs goedkoper uit bent. Als haarspecialist beschikken we over een ruim assortiment bewezen producten. Als je op tijd nadenkt over de gewenste kleur, kunnen wij van tevoren voor je uitrekenen hoeveel je daarnaast voor de verzorgingsproducten zou betalen. Het is uiteraard niet verplicht om deze producten aan te schaffen, maar bedenk wel dat je niet voor niets veel geld uitgeeft aan een mooie nieuwe kleur. Die wil je waarschijnlijk zo lang mogelijk mooi houden!

 

Bereid je dus ook financieel goed voor op je nieuwe coupe en bedenk ook dat je misschien iets meer tijd aan de verzorging van je haar zal moeten besteden. 

 

Last van haar- en hoofdhuidproblemen?

Het voorjaar is ook een goed moment om af te rekenen met jouw haar- of hoofdhuidproblemen. Want als je nu aan de slag gaat, durf jij jezelf straks in de volle zon te laten zien! Kapsalon Arachne is sinds vier jaar gespecialiseerd in het behandelen van klachten zoals haaruitval, dunner wordend haar, eczeem en vet haar. Veel mensen die dachten dat ze nooit van hun klachten zouden afkomen, zweren inmiddels bij onze behandeling met de producten van Mediceuticals. Lees hier meer over de behandeling.

 

Trendy kapsels

Ben je toe aan een iets speelser kapsel? Dan zijn de voorjaarstrends van 2019 echt iets voor jou! Laat een pony knippen die jou bij jouw gezicht past, geef je lokken warme highlights of misschien durf jij wel te gaan voor een pixie coupe met pastelkleurtjes?

 

We zijn erg benieuwd naar jouw ideeën voor je nieuwe voorjaarskapsel!

 

Plan hier direct je afspraak!

 

Nog geen idee wat jij deze lente met je haar wil doen? Laat je inspireren door onze Pinterest borden!