Berichtje van Esther 2

Team Arachne mocht enkele maanden geleden 'Esther 2' verwelkomen.

 

Hoe heeft onze jongste Esther haar eerste maanden ervaren? En welke specialisaties heeft zij in the pocket?

 

Hier een persoonlijk berichtje van Esther 2!

Lieve klanten,

 

Hier weer even een berichtje van "nieuwe" Esther of terwijl Esther 2. Sinds ik werkzaam ben bij Arachne, heb ik mezelf enorm ontwikkeld. Ik heb mijn certificaat mogen behalen voor het behandelen van haar- en hoofdhuid problemen, iets wat ik een enorme aanvulling vind in mijn vak.

 

Ook beheers ik sinds oktober de techniek van het krullen knippen. Enorm leuk om deze twee doelgroepen nu ook te kunnen adviseren en behandelen!

 

Ik vind het onwijs leuk dat mijn vaste klanten van mijn oude werkgever de moeite nemen om bij mij in de stoel plaatst te nemen! Een ander type salon en omgeving. Het geeft mij een prettig gevoel om te zien dat jullie het ook fijn vinden om hier te komen en te blijven komen. Jullie wil ik graag via deze manier enorm bedanken. Dit heeft er voor gezorgd dat ik sneller mijn draai heb gevonden bij Arachne en het al heel snel als normaal voelde.

 

Ik hoop dat ik al mijn vertrouwde en nieuwe klanten in 2023 weer mag voorzien van een mooi kapsel! Gelukkig zie ik een hoop klanten nog voor de jaarwisseling, maar voor de klanten die ik dit jaar niet meer zie.. Ik wens jullie alvast fijne feestdagen en een mooi 2023!

 

Liefs,

Esther 2