4 SUPER BOOST tips!

Kunnen jouw haren deze herfst wel een oppepper gebruiken?

 

November staat bij Arachne in het teken van haarherstel en schadebeperking.

 

Lees snel onze vier SUPER BOOST tips voor zacht, gezond en glanzend haar!

 

Tip 1: Wondermiddel voor jouw haren

We noemen Olaplex niet voor niets een wondermiddel!

 

Dit product maakt het onmogelijke mogelijk: het voedt én herstelt het haar van binnenuit. Hier konden kappers vroeger alleen maar van dromen!

 

Olaplex biedt een serie producten voor thuis en een intensieve behandeling in de kapsalon. Vanwege de hoge concentratie mag deze behandeling alleen in een salon worden uitgevoerd. 

 

Je haren krijgen zo'n intensieve boost, dat je DIRECT RESULTAAT ziet!  Glanzend, gezond en veerkrachtig haar na één behandeling. (Bekijk deze video maar voor het bewijs!)

 

 

 

Een Olaplex Herstelbehandeling hoeft maar een paar keer jaar. Elke keer krijgt jouw haar weer een SUPER BOOST! Als je daarna de volgende tips ook uitvoert, ben jij verzekerd van gezond haar. Het hele jaar door!

 

Tip 2: Slaap je haar zacht

Heb jij de Olaplex Nr. 3 voor thuis? Laat deze dan niet een half uur maar een hele nacht intrekken!

 

Olaplex Nr. 3 is het beste product om het effect van een herstelbehandeling zo lang mogelijk te behouden. Je gebruikt het één keer per week na het wassen van je haren, als een soort masker. (Let op: Olaplex Nr. 3 is géén haarmasker maar een uniek product!)

 

Masseer Olaplex Nr. 3 in handdoek droog haar en borstel het zachtjes door. Zet je haar 's nachts bovenop je hoofd in een slappe knot (een strakke knot breekt je haren!) en laat dit wondermiddel zijn werk doen.

 

Je ontwaakt met de zachtste haren die je sinds je kindertijd op je hoofd hebt gevoeld!

 

Olaplex Nr.3 is in november product van de maand bij Arachne. Lees hier meer over dit product én de korting! 

 

Tip 3: Sla de puntjes niet over!

Hoe langer je haar, hoe vaker de uiteindes zijn blootgesteld aan schadelijke invloeden zoals zonlicht en borstelen. Het is daarom heel belangrijk om de puntjes en lengte van je haren dagelijks extra te verzorgen. 

 

Dit kan met een serum of ander speciaal verzorgingsproduct dat past bij de behoeftes van jouw type haar en hoofdhuid.

 

In onze webshop vind je allerlei serums en verzorgingsproducten. Heel fijn is bijvoorbeeld de olie van Olaplex.

 

MAAR: voorkom een miskoop en laat je éérst adviseren in de kapsalon. Anders loop je straks juist met vettig haar rond. Niet ieder product is geschikt voor ieder type haar/hoofdhuid!

 

Tip 4: Knippen MOET

Hoe trouw je je haren thuis ook verzorgt en hoeveel herstelbehandelingen je ook neemt, uiteindelijk moeten de puntjes van je haren eraf. 

 

IEDER haar beschadigt namelijk. Alle puntjes zullen uiteindelijk splijten, waardoor de onderkant van je haren een droge, pluizige boel worden. Dit kan je supermakkelijk voorkomen door je haar regelmatig te laten knippen. 

 

Merk je dat de uiteindes van je haren ondanks het gebruik van goede verzorgingsproducten nog steeds droog en pluizig zijn? Laat dan de puntjes elimineren. Een frisse start!

 

Met deze vier tips garanderen we een enorme verbetering van de kwaliteit van je haren. Ervaar de SUPER BOOST zelf!

Lees ook: Product van de maand november

Glanzender, gezonder en veerkrachtiger haar na één behandeling? Laat je verbazen door de Olaplex Herstelbehandeling! Bovendien krijg je in de maand november €5,- korting op een Olaplex Nr. 3 voor thuis bij een herstelbehandeling in onze salon!

 

Lees hier meer over het product van de maand.