Ontmoet onze nieuwe collega: Esther!

Denk je nu: ‘Huh, Esther? Die was er toch al?’ Dan heb je dat goed onthouden! Bij Team Arachne werkt inderdaad al jaren een fantastische kapster genaamd Esther, maar als de ideale collega is gevonden doe je niet moeilijk over een naam. Wij zijn heel blij met “nieuwe Esther” in ons team!

 

Nadat Esther bij vele salons op sollicitatiegesprek was geweest, koos ze Arachne om voor te werken. Dat was fantastisch nieuws, want ook ik (Marlies) had een heel positief gevoel aan onze gesprekken overgehouden. Esther begreep namelijk goed wat ik belangrijk vind om uit te dragen in onze kapsalon en liet blijken dat ze graag wil leren.

 

Groot compliment

Voor we het wisten stond ze bij ons in de salon en ze voelde zich duidelijk op haar gemak. Daardoor liep het vanaf het begin heel soepel en natuurlijk. Klanten reageren enthousiast op onze aanwinst en zeggen dat het lijkt alsof ook deze Esther al jaren bij ons werkt. Een groter compliment kan je niet krijgen in een kapsalon met zoveel vaste klanten!

 

Even stoeien

We hebben wel gestoeid met de naam. ‘Nieuwe Esther’ klinkt wel, maar om de ander dan ‘Oude Esther’ te noemen… Dat zagen we niet zitten. In de kapsalon hebben het daarom over Esther 1 en Esther 2. In de online agenda hebben we Esther 2 voor de duidelijkheid wel benoemd als 'nieuwe Esther’.

 

 

Esther stelt zich aan je voor

Mijn naam is Esther, ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend in het centrum van Schiedam. Sinds 1 mei versterk ik het team van Arachne. Ik ben bijna vijf jaar werkzaam als kapster en doe dit werk met enorm veel plezier. Helaas is de kapsalon waar ik hiervoor werkzaam was gestopt. Zo kwam ik bij Arachne terecht.

 

Arachne sprak mij aan omdat die salon producten gebruikt die alles te maken hebben met het gezond maken en houden van haar. Dat vind ik zelf ook ontzettend belangrijk. Het allerleukste aan mijn vak vind ik verven, dan komt mijn creativiteit helemaal tot leven. Samen een mooie, passende kleur uitzoeken en een techniek kiezen die het beste past bij het gewenste resultaat vind ik een tof proces.

 

Binnenkort begin ik samen met Esther 1 aan de cursus over haar- en hoofdhuidproblemen, zodat ons team extra specialisten heeft. Na de zomerperiode ga ik mij ook ontwikkelen in het knippen van krulhaar.

 

Ik ben werkzaam op woensdag en donderdag van 10:45 tot 20:30 uur, vrijdag de hele dag en om de zaterdag ook de hele dag. In de online agenda kan je mij boeken onder ‘nieuwe Esther’.

 

Zie ik je binnenkort in mijn stoel?