Dankjewel dat we van jullie mogen genieten!

Het lijkt alweer vanzelfsprekend dat je lekker naar de kapper kunt gaan, maar voor ons als kapsters voelt het nog iedere dag bijzonder. Want we hebben het gevoeld, die maanden dat het niet kon. We weten nu hoe het is als je niet mag werken terwijl je dat zo graag zou willen. Daarom is het elke dag extra feest in Kapsalon Arachne!

 

Bij Arachne is het mooi maken van haren bijna net zo belangrijk (want haarkwaliteit staat bij ons echt voorop!) als de gesprekken met de mensen in de kappersstoel. Wij boffen met een grote kring aan vaste klanten, met wie we in de loop der jaren echt een band hebben opgebouwd. Daardoor voeren we veel boeiende gesprekken. Alle emoties komen in een week wel voorbij. Nadat we twee keer gedwongen moesten sluiten vanwege de coronamaatregelen en dit alles moesten missen, is er bij ons een diep besef gekomen dat we vooral door dat waardevolle contact zo graag in deze salon werken!

 

Dankbaar

Toen we weer open mochten, werd ook extra duidelijk hoe ongelofelijk lief en begripvol onze klanten zijn! Sinds juni is een van onze teamleden helaas langdurig ziek, wat natuurlijk een grote hap uit onze beschikbaarheid neemt. Tegelijkertijd hebben we veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Tel daarbij op dat de meeste mensen hun haren nu éxtra mooi willen houden en je snapt: de agenda van Arachne zit sneller vol dan voorheen. We prijzen onszelf ontzettend rijk met al die begripvolle en meelevende reacties. Daar willen we jullie ontzettend voor bedanken!

 

Quality time

Nadat we eerst een paar maanden keihard hebben gewerkt zodat de haren van onze trouwe klanten er weer picobello uitzien, was het afgelopen weekend even tijd voor Team Arachne! We vertrokken voor een nachtje naar Burgh Haamstede en daar hebben we volop gelachen en genoten van het samenzijn. Met elkaar kunnen we ons verheugen op hoogtepunten in onze eigen levens én die van onze klanten, zoals huwelijksjubilea en andere feestjes. Uiteraard hebben we ook momenten van verdriet gedeeld, want de nasleep van de afgelopen periode was voor iedereen anders en toch ook hetzelfde.

Na dit heerlijke weekend zijn we met veel mooie nieuwe herinneringen weer enthousiast aan de slag gegaan met onze passie voor de mooiste en best verzorgde haren!

  

Waardering:

Het mag duidelijk zijn dat wij ontzettend blij zijn met ons werk en ons team, maar vooral ook met onze geweldige klanten. Daarom nogmaals een grote dankjewel van ons, omdat we dankzij jullie niet alleen elke dag kunnen genieten van onze passie maar ook worden verrijkt met al die mooie gesprekken. We waarderen het nu nóg meer!

 

Blijkbaar weet ook een kapper pas echt wat ze heeft, als het er niet is. ;-)

 

Liefs, Team Arachne

 

p.s.

Voor ons is het extra leuk als de seizoenen wisselen vanwege de vele haarveranderingen. Veel klanten kiezen nu voor een diepe of volle najaarskleur en er zijn ook veel mensen die hun haren een oppepper gunnen in de vorm van een Olaplex herstelbehandeling. Deze behandeling is een geschenk uit de hemel en zeker voor mensen die het haar laat kleuren.

 

Door de intensieve voeding van binnenuit, zal het haar de kleuren beter opnemen en minder beschadigen door de chemicaliën. Daarnaast helpt de Olaplex herstelbehandeling fantastisch als je van pluizend of klittend haar af wil. Het maakt je haar zacht en glanzend. Mensen met krulhaar zullen merken dat de krullen mooier vallen.

 

Bovendien geeft deze behandeling een boost om het haar te beschermen tegen de invloeden van buitenaf, zoals zon. Ook in de winter krijgt je haar nogal wat te verduren door de constante wisseling van kou naar warm en de droogte in ruimtes. We merken dat veel van onze klanten het fijn vinden om goed geïnformeerd te zijn en dat zien we terug in het aantal herstelbehandelingen dat we wekelijks uitvoeren!