Is jouw haar klaar voor de zomer?

Sinds dit weekend voelen we eindelijk dat we onderweg zijn naar een heerlijke zomer. En dus willen we shinen, van top tot teen! Zijn jouw haren er al klaar voor?

 

Veel mensen denken dat de zon in Nederland niet heftig genoeg is om je haren te beschadigen. Dat is een groot misverstand. Je hebt vast weleens gemerkt dat je huid toch verkleurde op een dag dat de zon achter de wolken verstopt zat. Zo werken de warmte en straling net zo goed op je haren. De zon maakt ons haar droog, dof en pluizig.

 

Ons beste advies:

Bij Kapsalon Arachne ligt onze expertise in het verbeteren van alle soorten haar met verschillende technieken en producten. Er is één behandeling die een verbluffend resultaat geeft voor vrijwel ieder haartype: de professionele Olaplex herstelbehandeling.

 

Direct resultaat:

Dit is de meest intensieve Olaplex behandeling die er bestaat! Binnen 1,5 uur zijn jouw haren weer sterk, veerkrachtig en glanzend.

Sterren zoals Cameron Diaz, Emma Stone en Jennifer Lopez zijn grote fans van Olaplex. Je haar glanst weer, voelt voller en klachten als pluizen en klitten zijn meteen verbeterd.

 

Dit is de allerbeste voorbereiding op deze zomer voor jouw haren!

 

Bekijk hier het proces en resultaat van de herstelbehandeling bij twee verschillende haartypes:

Tips voor een schitterende zomer:

 

  • Plan een Olaplex herstel behandeling in juni in de salon
  • Loop met de kapster alle producten door die je in het najaar en de winter gebruikt en kijk waar je aanpassingen nodig hebt voor de zomer.
  • naast bovenstaande producten gebruik je natuurlijk ook een product met UV- filter. Dat nemen we meteen mee in ons advies
  • Gebruik je Olaplex nummer 3 in warme tijden twee keer per week in plaats van één keer.
  • Draag een sjaaltje, pet of hoed buiten om jouw mooie haren te beschermen.
  • Ga je zwemmen in een bad met chloor of in de zee? Spoel je haren daarna meteen af onder de douche. Zout en chloor zijn funest!
  • Na een duik in het water laat je je haar in de schaduw of bedekt opdrogen. Waterdruppels werken als een vergrootglas, waardoor de zon je haren enorm uitdroogt.
  • En vergeet niet: ook in de schaduw kan je huid UV-schade oplopen. Dat geldt ook voor je haar!

 

 

Jij maakt het verschil

 

Als kapper geven we je haren een oppepper. Daarna is het belangrijk om ook thuis je hoofdhuid en haren structureel gezond te houden. Gebruik de juiste producten die passen bij jouw specifieke haartype en/of klacht. Je zult versteld staan wat je met de juiste verzorgingsproducten kunt bereiken! Klachten als haarpijn, haaruitval en slap haar kun je onder controle krijgen. En met de Curls Control methode verbluffen we krullenbol na krullenbol!