Februari 2021 en het sneeuwt!

Wat verschrikkelijk… Overal waar ik kijk zie ik sneeuw.

 

Langzaam trek ik ook mijn andere sok uit en weer dwarrelen er duizenden vlokjes naar beneden. Wat een ramp!

Sneeuw buiten vind ik trouwens heerlijk ,maar helaas heeft de winter met zijn grote temperatuurverschillen een slechte invloed op mijn huid en haar.

In deze tijd, nu ik nergens heen kan en er een avondklok geldt, heb ik in ieder geval wel de tijd om wat extra aandacht aan mezelf te besteden.

 

Ik pak mijn setje van Mediceuticals en ga aan de slag.

Eerst ga ik mijn jeukende hoofdhuid te lijf met de lotion en hier smeer ik ook de eerste keer shampoo overheen. Na 10 minuten stap ik onder de douche. Wat fijn zeg, ik voel nu de jeuk al afnemen. De kraan niet te heet zetten is wel lastig ,want zeg nou eerlijk, wie wil er nu niet door en door warm worden met dit koude weer. Nog een keertje wassen en dan een lekker masker op mijn hoofdhuid en in mijn haar. Ik voel de verkoelende werking op mijn hoofd en verheug me erop dat mijn haar straks minder statisch is. Ondertussen was ik mijn lijf met de BaoMed bodywash olie. Het lijkt wel of ik mijn huid hoor juichen.

 

Als ik alles goed af- en uitgespoeld heb dep ik de boel droog en begint het smeren.

Als extra boost voor mijn huid doe ik een paar druppeltjes BaoMed olie door de Dual Moist creme. Ik smeer van top tot teen ,want ook als dag of nachtcrème is dit spul heerlijk. Ten slotte spray ik een beetje Defend lotion in mijn haar voor wat extra vocht.

Goh, wat een beetje aandacht voor je lijf kan doen, mijn huid lijkt wel weer twintig!

Oh wacht, mijn bril ligt nog op de wastafel.