De tweede keer dat we jullie gaan missen!

Lieve klanten,

Dit is de tweede keer in 2020 dat we jullie zullen moeten missen, maar dit keer hebben we er een ander gevoel bij. Iedereen uit ons team heeft vanaf haar 16e jaar kerst gevierd met zere handen en voeten van het vele extra werken. Want ja, kerst is het moment dat iedereen mooi wil zijn en wij met plezier een tandje bijzetten om dat mogelijk te maken. Zo ook dit jaar. We hebben ons best gedaan om het zo leuk mogelijk in de salon te maken. Extra kerstversiering, een kerstboom en afgelopen zondag een zeer succesvolle verwenmiddag voor klanten die daar behoefte aan hadden.

 

Maar dan vanavond. Het nieuws dat we wéér moeten sluiten. Ik begrijp die keuze. We zijn er allemaal aan toe dat we weer meer vrijheid krijgen. Als wij dichtgaan met vele anderen en daardoor alle mensen weer adem krijgen, dan heb ik daar zeker begrip voor!

Want ja, onze klanten met hun persoonlijke coronaverhalen die hebben ons allemaal geraakt!

Mensen die werkzaam zijn in de horeca, de zorg, het onderwijs, klanten die hun dierbaren hebben verloren, klanten die bang zijn hun baan te verliezen en nog meer emoties waarvan wij dagelijks door onze klanten bewust worden gemaakt. Wij leven met hen mee.

 

Lieve klanten dit is wat wij voor jullie gaan doen:

·         Zodra we weten wanneer we open mogen neemt de kapster met wie je de afspraak had in de lock down persoonlijk contact met je op om een nieuwe afspraak in te plannen.

·         Het zou kunnen dat je iemand kent die eerder gebeld wordt omdat niet alle kapsters dezelfde uren werken, dus de ene kapster heeft meer telefoontjes te plegen dan de ander.

·         Als we weer opengaan dan zullen we alle zeilen bijzetten om ieder die komen wil te kunnen helpen!

·         Alle vooruit geplande afspraken blijven staan, dus gaan we weer open en had je al een afspraak in 2021 gepland ben je uiteraard van harte welkom!

·         Tijdens de lock down plannen we geen nieuwe afspraken in en gaan we geen afspraken verzetten omdat we degenen die het langste niet geweest zijn de eerste mogelijkheid willen bieden.

 

 

Lieve klanten, wij blijven een positieve wending geven aan deze lock down! In de tijd dat we zijn gesloten wordt er gewerkt aan een webshop zodat we het bedrijf in dit soort tijden ook van inkomsten kunnen voorzien. Dus achter de coulissen gaan wij gewoon door met een missie voor de toekomst!

 

Ondanks dat alles anders is rest mij niets anders dan jullie fijne dagen te wensen met de mensen die je liefhebt. Geniet van wat er wél kan en we hopen dat we jullie in het nieuwe jaar weer mogen verwelkomen en voorzien van een kapsel om blij van te worden!

Lieve groet,

Marlies, Ingrid, Nanda, Marja, Esther, Melanie, Roos Verkouter, Roos van der Linden en Bente.