Heerlijk de maand december komt eraan!

Waarom dit enthousiasme? Tja, ik (Marlies) dacht: die corona kan me wat! Natuurlijk houden wij ons aan alle voorschriften, zowel in als buiten de salon. En geloof me, alle verhalen die ons ter ore komen doen me wat. Verdriet, angst, eenzaamheid, onrust... Alleen om nu mijn hele ondernemers enthousiasme hierdoor de mond te laten snoeren? NEE! Ik heb zin om de kapsalon lekker te gaan versieren in kerststijl. (Sorry Sinterklaas ik hou echt van u!)

 

Normaal ben ik met de kerstversiering wat minder uitbundig. Maar wij voelen dat onze klanten zó blij zijn dat we open zijn en naar ons toe mogen komen, dat ik het gewoon extra gezellig wil maken voor hen!

 

Uiteraard doe ik dit ook voor mijn team. Want wat ben ik trots op Ingrid, Nanda, Marja, Esther en Melanie. En niet te vergeten de meiden die altijd zorgen dat het er tip top en verzorgd uitziet in de salon, Roos Verkouter, Roos van der Linden en Bente.  Ongelooflijk wat een veerkracht zij hebben getoond. Eén voor allen, allen voor één zeggen we altijd tegen elkaar en dat voelt ook echt zo. Dat mag ook wel verteld worden!

 

Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze trouwe klanten te bedanken. Tijdens de sluiting hebben wij jullie enorm gemist en we merkten dat dat andersom net zo goed gold. En voor alle nieuwe klanten die we hebben mogen ontvangen in onze salon: wat leuk dat we kennis hebben gemaakt!

 

Dankzij mijn samenwerking met Dappere Britt sinds een aantal jaren heb ik alles geleerd om mezelf online te presenteren en vindbaar te zijn. Als mensen ons via de website of social media vinden en een afspraak maken, horen we vaak terug dat de manier waarop wij onszelf online hebben gepresenteerd past bij het gevoel dat zij in de kapsalon ervaren. Daar zijn we trots op!

 

Dus bedankt allemaal en welkom in onze salon! We gaan het gezellig maken met elkaar, want uiteindelijk hebben we elkaar nodig.

 

Ik wens jullie allen een fijne tijd toe met de mensen waar je van houdt. Blijf gezond en zorg voor elkaar.

 

Veel liefs

 

 

 

Bekijk hier mijn eerste vlog over het revolutionaire product Olaplex en wat dit voor jouw haar kan doen!