Vaarwel zonnige zomer, het is nu echt herfst

Nu de herfst er weer is denken we aan een kleedje op de bank, het binnen gezellig maken en mode in warmere stoffen en kleuren. Vaak kom je er rond deze tijd achter dat je zomerse haarkleur niet geweldig matcht bij je herfstige garderobe of je bleker geworden huidje. Daarnaast kan je haar door de zon droger en lichter zijn geworden. Kortom: redenen om jezelf een mooie herfstcoupe te geven!

 

Als het goed is heb je op zonnige dagen je haren extra goed verzorgd. Maar ondanks die aandacht merk je na een zomerse periode dat het haar wel een opknapbeurt kan gebruiken. Bij Kapsalon Arachne is een gezonde haarbasis bij iedere behandeling het uitgangspunt. Dan pakt de haarverf veel beter, langer en mooier.

 

Extra verwentijd voor jou

 

Heb jij ook zin in een nieuwe kleur? Plan dan nu een kleurafspraak in via de website en geef daarbij aan dat je gaat switchen van kleur. Wij plannen dan extra tijd in, zodat we met je kunnen overleggen, een kleurentest bij je kunnen afnemen en de gezondheid van je haar kunnen analyseren alvorens we beginnen.

 

Elke dag goed

 

Hoe klein of groot de verandering van jouw haar ook gaat worden, wij hebben zin om jouw uiterlijk dat beetje extra te geven. We brengen jouw kapsel in balans met je herfstgarderobe en zorgen voor een basis waar jij je elke dag goed bij voelt!

 

 

In onze volgende blog vertellen we je hoe je dof, droog en/of beschadigd haar van binnenuit kan herstellen met Olaplex. Blijf ons dus volgen op Facebook en Instagram!