Wij zijn gesloten tot 6 april

Beste Salonbezoeker,
Zoals sommigen van jullie misschien al hebben gehoord moet ook helaas onze kapsalon, na 46 jaar in bedrijf, tijdelijk sluiten.
Enerzijds enorm treurig maar ook zeker begrijpelijk in deze tijden.
We hopen natuurlijk dat deze crisis snel voorbijgaat en dat wij iedereen gezond en wel weer kunnen verwelkomen in onze Salon Arachne.

Voor nu zijn tot en met 6 april alle afspraken die stonden, vervallen!

Wil je op de hoogte blijven over het verloop na 6 april, dan zijn wij te volgen via onze Website en Facebook en ook word je op de hoogte gehouden over de meest actuele situatie via de mail.
Wij gaan alle zeilen bijzetten als we weer open gaan om te zorgen dat iedereen zo snel mogelijk geholpen kan worden!

 

Wij bezorgen producten!!

Graag willen wij onze service zo goed mogelijk doorzetten. Dus kunnen jullie je producten bij ons bestellen  en bezorgen wij dit bij jullie thuis!! Daarnaast kunnen jullie altijd om advies vragen via onderstaand telefoonnummer, en zullen wij proberen jullie zo goed mogelijk door deze periode heen te brengen.


Via het onderstaand telefoonnummer kunnen jullie de bestelling en het bezorgadres doorgeven. Je ontvangt dan een betaalverzoek en daarna bezorgen wij de bestelling z.s.m. binnen Vlaardingen. Wij hangen het dan bij jullie aan de deur volgens de richtlijnen van het RIVM.

(buiten Vlaardingen komen er bezorgkosten bij)

We wensen jullie veel kracht en wijsheid toe in deze moeilijke tijd.
Hopelijk tot gauw!


Veel liefs namens Ingrid, Nanda, Marja, Esther, Melanie, Marlies en natuurlijk niet te vergeten, de twee Roosjes!

 

06-30485907