2020 Start met leuke plannen.

Een nieuw jaar is voor mij (Marlies) als ondernemer altijd weer het begin van het uitvoeren van plannen en ideeën. Die ontstaan zo gaandeweg het laatste kwartaal. Ik noem ze altijd eerst mijn bouillonnetje, om na het toevoegen van alle ingrediënten een goed soepje te worden. Nou ik kan jullie vertellen mijn soep is klaar!
 
Nadat we ons in 2019 hebben gespecialiseerd in natuurlijk krullend haar kregen we ontzettend veel leuke reacties van onze vaste klanten. Iedereen werd zo blij van onze speciale krulkniptechnieken en ons persoonlijke advies! Daar werden Ingrid en Nanda zo enthousiast van dat zij besloten zich ook te specialiseren in natuurlijk krullend haar. Hoe leuk is dat!
 
In 2020 blijven we ons ontwikkelen op verschillende gebieden van ons vak zoals knippen, kleuren en haar- en hoofdhuidproblemen. Er staan alweer diverse cursussen gepland! Daarnaast is het op 1 april precies vijf jaar geleden dat ik de salon van mijn moeder overnam. Uiteraard laten we dat jubileum niet onopgemerkt voorbijgaan!

We hebben veel zin in alles wat gaat komen dit jaar. Nieuwe klanten ontmoeten, trouwe klanten weerzien en kennis blijven vergaren om goed te blijven adviseren en behandelen zodat jullie relaxt en tevreden onze salon blijven bezoeken.
 
Een fijn jaar gewenst namens ons!

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0