Geen twijfels het is echt weer Herfst!

Nou geen twijfel de herfst is er echt weer, wat gebeurt er dan met mijn huid en  mijn haar?

 

De verwarming staat weer aan en de blaadjes vallen van de bomen, het liefst wil je onder je dekentje met een mok thee of bij de haard met en glaasje wijn. Helaas is dat het startsein van haaruitval, het haar word statisch en je huid reageert door droog te worden.

Extra aandacht voor je huid en haar is daarom van groot belang.

 

Ieder jaar verlies je in het na- en voorjaar door de verandering van het seizoen meer haren dan je normaal gewend bent. Als dit een paar weekjes duurt is er geen reden tot grote ongerustheid, is het langer dan 6 weken zou je actie kunnen ondernemen.

 

Wat kan je dan doen bij langdurige, hardnekkige haaruitval?

 

Baomed capsules slikken dit is ons natuurlijke voedingssupplement wij adviseren om deze 4 maanden 2x daags te slikken en de 5e en 6e maand 1x per dag als onderhoud.

 

Ook heeft Mediceuticals een mooie lijn om dit proces te reduceren. Wij willen je graag adviseren in onze salon om je ongerustheid weg te nemen en te vertellen welke mogelijkheden er zijn.

 

Klik hier voor meer informatie over haaruitval

 

Wat kan ik gebruiken voor mijn droge huid?

 

Doordat de verwarming aanstaat is de luchtvochtigheid in huis veranderd en reageert de huid daar vrijwel direct op. Als je last hebt van psoriasis of eczeem kan dit heviger worden.

 

Deze producten kunnen je huid in dit proces ondersteunen en verbeteren, ook zijn dit producten die je in kan zetten ter preventie zodat de klacht minder snel komt en sneller onder controle is.

 

Bao med pure oil body wash

 

Dual moist moisturizing cream

Klik hier voor meer informatie over Mediceuticals en wat we voor jouw huid en haar kunnen doen.