Verbluffende resultaten met Olaplex

Olaplex belooft: "Ga dieper dan de buitenkant met het enige salon systeem dat gebroken haarverbindingen herstelt.”

Je denkt misschien: tuurlijk, eerst zien, dan geloven. Nou, dat dachten wij ook toen Olaplex gelanceerd werd op de markt! Als het product écht zou doen wat het zegt, schept dat vele mogelijkheden voor ons als kapper en voor jullie als klant.

 

Denk bijvoorbeeld aan behandelingen waar we eerder nee op moesten zeggen omdat het haar zou gaan pluizen, droog worden of zelfs afbreken. Die zouden we dan wél kunnen uitvoeren. Ook zou Olaplex het mogelijk maken om de haren langer te laten groeien zonder dat er een stuk afgehaald moet worden omdat het bijvoorbeeld te veel is beschadigd door het vele kleuren, veranderen van kleur en/of de combinatie zon, zee en strand. Kortom: wij waren er nieuwsgierig naar dit product!

 

Olaplex testfase

We besloten het product te testen op een aantal kritische modellen en onze eigen medewerkers. Eerst gingen de kapsters van Arachne op cursus bij Olaplex. We wilden alles te weten te komen over hoe het product te werk gaat en wat er gebeurt binnenin het haar. De uitleg was helder: dit is iets wat geen ander product kan. Olaplex herstelt de binnenkant van de haren, daar waar geen shampoo, conditioner of masker bij kan komen. Het is daarnaast wel belangrijk dat er naast de Olaplex andere producten worden gebruikt die zijn afgestemd op wat het haar aan de buitenkant tekortkomt. Dit zijn producten die vocht en voeding toevoegen aan het haar, inclusief een UV-beschermer om nieuwe schade te reduceren.

 

“Dit is iets wat geen ander product kan!”

 

In onze kapsalon voegden wij Olaplex toe aan de kleursubstantie tijdens de kleurbehandeling. Vervolgens bleven de testpersonen de voor hen geschikte producten thuis gebruiken, inclusief Olaplex nummer 3. Op deze manier zou het resultaat zo lang mogelijk worden behouden. Dit hebben wij heel vaak getest en eerlijk: de resultaten waren verbluffend! De testpersonen kwamen terug van vakantie en de haren waren er veel beter aan toe dan na voorgaande zonvakanties. Ook de kleur was veel mooier behouden.

Marlies besloot Olaplex radicaal te testen. Naast het kleuren van haar haren, zette ze er ook een grove permanent in. De conclusie: het haar bleef gezond. Melanie ging van blond naar blonder en ondanks dat zij vrij regelmatig van kleur switcht, hadden ook haar haren daar nauwelijks onder te lijden. Ingrid en Esther wilden koele blondtinten en ook bij hen was het resultaat fantastisch. Veel gezonder blond haar, dat glanst en niet droog is. Het product had zich voor ons bewezen. Het hele team staat achter Olaplex en vindt het een waardevolle aanvulling op wat we de klanten kunnen bieden!

 

“De resultaten waren verbluffend!”

 

Olaplex en Alcinaplex 

Wij waren dus om en besloten Olaplex te introduceren in onze salon. De klanten waren er net zo enthousiast en verbaasd over als dat wij. Dat was zo leuk!! Hoewel er op Olaplex patent rust, kwamen er vergelijkbare producten op de markt. We gingen onderzoeken wat deze andere merken voor onze salon konden betekenen. Alcina, het merk waar we al jaren mee werken, kwam met Alcinaplex en daar waren we ook heel blij mee. Dit product gaf andere resultaten dan Olaplex, maar voor de doelgroep die preventief te werk wil gaan om de kleur zo goed mogelijk te onderhouden en geen gewaagde kleurbehandelingen wil, is het een mooie aanvulling op ons bestaande assortiment.

 

“Klanten zijn net zo enthousiast als wij.”

 

De klanten die thuis Alcinaplex gingen gebruiken waren heel tevreden en ervaren een langere houdbaarheid van de kleur, zeker ook in de zomer. Het resultaat van Alcinaplex is als een dieseltrein: hoe langer je het product gebruikt (vooral in combinatie met vocht inbrengende en voedende producten), hoe beter het resultaat. Daarentegen kan je Olaplex vergelijken met een sneltrein. Je kan er grotere stappen mee maken qua kleuren, vooral als je de haren blonder wil, en het geeft meteen een groots resultaat als je een herstelbehandeling toepast.  En zo is de menukaart compleet!

 

Herstelbehandelingen met korting

Ondertussen zijn de herstelbehandelingen en de kleurbehandelingen met deze producten niet meer weg te denken uit onze salon. Wil jij ook glanzende gezonde haren en dat resultaat behouden? Ervaar onze herstelbehandelingen dan zelf!

Start-met-herstel-actie: boek een herstelbehandeling en krijg korting op de geadviseerde producten!