Hallo, ik ben Dorothée Harent, eigenaresse van Massagepraktijk “Door Rust & Ontspanning”. Leuk dat je wat meer over mij en mijn praktijk wilt weten!

Ik ben sinds september 2017 werkzaam als masseuse in de ruimte boven Kapsalon Arachne. Al jaren liep ik met ideeën en plannen met betrekking tot contact met mensen op therapeutisch vlak. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik de opleiding voor masseur gaan volgen. Dat had ik jaren eerder moeten doen!

 

Het geven van massages volgens de holistische visie geeft erg veel voldoening voor zowel de klant als voor mij. Evenwicht In de hectiek van alle dag zijn we vaak op zoek naar evenwicht tussen hoofd en hart, tussen denken en voelen. Een massage kan je hierbij helpen. Het ontspant het lichaam en geest waardoor stress en fysieke ongemakken kunnen verminderen.

 

Ik vind het een uitdaging om mensen door middel van een massage weer thuis te laten komen bij zichzelf. Kom het zelf eens ervaren!

 

Diverse massages

Een ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor degenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Deze massagevorm is voor iedereen geschikt.

 

Een hotstone massage is een vorm van massage waarbij gladde, platte, verwarmde stenen op sleutelposities van het lichaam worden geplaatst. Hotstone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie. Deze massagevorm is geschikt voor volwassenen.

 

Tijdens de Metamorfose massage worden handen, voeten en hoofd heel zacht gemasseerd op de zogenaamde prenatale lijnen. Een metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken. Deze vorm van massage kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen. Deze massagevorm is geschikt voor iedereen.

 

Stoelmassage: Het woord zegt het al, een stoelmassage is een massage, waarbij je gaat zitten op een speciale massagestoel en je bovenlichaam gemasseerd wordt. Stoelmassages worden steeds vaker ingezet als middel tegen stress. Deze massagevorm is geschikt voor iedereen die veel in dezelfde houding zit, hoge werkdruk ervaart of zwaar lichamelijk werk verricht.

 

Reiki: Als alternatieve geneeswijze is Reiki in de eerste plaats gebaseerd op de overdracht van energie tussen de therapeut en de cliënt. Reiki kan blokkades opheffen. Het vervangt echter nooit de gebruikelijke geneeskunde. Reiki is geschikt voor iedereen.

 

Ik kijk ernaar uit jou te mogen verwelkomen in mijn praktijk!

 


Prijslijst


Ontspanningsmassage of Metamorphose massage:
30 minuten     € 24,50
45 minuten     € 33,50
60 minuten     € 39,50
 
Hotstone massage: 
30 minuten     € 31,50
45 minuten     € 39,50
60 minuten    € 47,00
  
Stoelmassage: 
20 minuten     € 17,50
 
Reiki: 
30 minuten     € 22,50
 
Let op: Alleen contante betalingen mogelijk.

    

Openingstijden massagepraktijk:


Woensdag      18.00 - 21.00 uur

Donderdag     18.00 - 21.00 uur

Vrijdag             09.00 - 11.00 uur


Door Rust & Ontspanning, KvK 69550794
Voorstraat 57
3135 HW  Vlaardingen
dorotheeharent@gmail.com


Contact


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Door Rust & Ontspanning KvK Nummer: 69550794