Hallo, ik ben Dorothée Harent, eigenaresse van Massagepraktijk “Door Rust & Ontspanning”. Leuk dat je wat meer over mij en mijn praktijk wilt weten!

 

Ik ben sinds september 2017 werkzaam als masseuse in de ruimte boven Kapsalon Arachne. Elke woensdagavond en donderdagavond geef ik daar verschillende vormen van masseren, allen met het doel om de klant te laten ontspannen en even tijd voor zichzelf te hebben. 

Het geven van massages volgens de holistische visie geeft erg veel voldoening voor zowel de klant als voor mij. In de hectiek van alle dag zijn we vaak op zoek naar evenwicht tussen hoofd en hart, tussen denken en voelen. Een massage kan je hierbij helpen. Het ontspant het lichaam en geest waardoor stress en fysieke ongemakken kunnen verminderen.

 

De verschillende massages die je kan boeken in de praktijk:

 

Een ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor degenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Deze massagevorm is voor iedereen geschikt.

 

Hotstone massage is een vorm van massage waarbij gladde, platte, verwarmde stenen op sleutelposities van het lichaam worden geplaatst. Hotstone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie. Deze massagevorm is geschikt voor volwassenen.

 

Metamorfose massage: tijdens deze massage worden handen, voeten en hoofd heel zacht gemasseerd op de zogenaamde prenatale lijnen. Een metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken. Deze vorm van massage kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen. Deze massagevorm is geschikt voor iedereen.

 

Stoelmassage: Het woord zegt het al, een stoelmassage is een massage, waarbij je gaat zitten op een speciale massagestoel en je bovenlichaam gemasseerd wordt. Stoelmassages worden steeds vaker ingezet als middel tegen stress. Deze massagevorm is geschikt voor iedereen die veel in dezelfde houding zit, hoge werkdruk ervaart of zwaar lichamelijk werk verricht.

 

Bamboemassage: met het gebruik van bamboestokken kan dieper op het lichaam ingewerkt worden. De zenuwuiteinden in oppervlakkige spieren en de huid worden optimaal geprikkeld, waardoor een intense ontspanning kan worden ervaren.  Deze vorm van masseren is geschikt voor mensen die van een stevige massage houden.

 

Reiki: Als alternatieve geneeswijze is Reiki in de eerste plaats gebaseerd op de overdracht van energie tussen de therapeut en de cliënt. Reiki kan blokkades opheffen. Het vervangt echter nooit de gebruikelijke geneeskunde. Reiki is geschikt voor iedereen.

 

 

Ik kijk ernaar uit jou te mogen verwelkomen in mijn praktijk!

 

Door Rust & Ontspanning
Voorstraat 57 (1e verdieping)
3135 HW Vlaardingen

Contact: dorotheeharent@gmail.com


Prijslijst


Ontspanningsmassage:
30 minuten   € 26,50
45 minuten   € 36,00
60 minuten   € 42,00
 
Hotstone massage: 
30 minuten  € 35,00
45 minuten  € 42,00
60 minuten  € 49,00


Bamboemassage:

30 minuten  € 26,50

45 minuten  € 36,00

60 minuten  € 42,00

 

Metamorfosemassage:

45 minuten € 26,50

60 minuten € 42,00

 

Stoelmassage:

20 minuten  € 20,00

 

Reiki:

30 minuten  € 26,50 
 
Let op: Alleen contante betalingen mogelijk.   

Openingstijden massagepraktijk:


Woensdag      18.00 - 20.00 uur

Donderdag     18.00 - 20.00 uur


Door Rust & Ontspanning KvK Nummer: 69550794