Dit is echt leuk: een webshop maken!

Groot nieuws! Op dit moment ben ik hard bezig om de puntjes op de i van onze webshop te zetten. En wat is dat leuk om te doen zeg!

 

Het maken van een webshop vergelijk ik met het leggen van een puzzel. Ik heb totaal geen ervaring met het maken van een webshop en ben het avontuur aangegaan.

 

Puzzelstukjes

Terwijl ik bezig ben om onze mooie producten een plekje te geven, kom ik steeds weer nieuwe puzzelstukjes tegen. Gaandeweg vormen al die puzzelstukjes een gaaf eindresultaat in de vorm van een goedwerkende en overzichtelijke webshop. Voor een optimaal resultaat zal ik een aantal mensen vragen om een kritische blik te werpen op de shop, voordat deze online gaat.

 

Cadeautje

Om van deze webshop helemaal een feestje te maken, heb ik allerlei doosjes verzameld en gezellig verpakkingsmateriaal aangeschaft. Als je iets bestelt, voelt dat dus bijna alsof je een cadeautje krijgt!

 

Het assortiment

De productlijnen die we gaan aanbieden in de webshop zijn:

•        Mediceuticals, onze lijn voor haar-en hoofdhuidproblemen

•        Olaplex, onze lijn voor schadebeperking en het herstel van je haar

•        Alcina, onze basislijn die voor iedereen geschikt is

•        Curls Control, onze lijn speciaal voor mensen met natuurlijke krul

•        BAO-MED, onze lijn voor extra unieke verzorging

•       Invisibobble, de haaraccessoires die het haar niet beschadigen

 

Nu ik dit grote nieuws heb kunnen delen, ga ik weer snel verder met onze webshop.

Het is mijn doel om de webshop te lanceren zodra de winkel ook weer open mag. 

 

We hopen jullie snel online of in de winkel te ontmoeten!

 

Liefs namens het hele team van Kapsalon Arachne,

 

 

Marlies